zwangerschaps T-shirt

Mijn buik blijft groeien, mijn kleding groeit helaas niet mee. ๐Ÿ™‚ 

Ik kocht enkele zwangerschaps T-shirts, niet veel want ik bleef mijn gewone (zeer rekbare) topjes ook dragen. Helaas komt dit tot zijn einde. Ik krijg ze nog aan maar ze worden te kort. (Iets waar die ronde buik veel mee te maken heeft ๐Ÿ™‚ ) 
Tijd om wat te maken. 

Patroon

Het is weeral een Megan Nielsen patroon. Ik maakte al eerder een zwangerschapsslaapjurkje. Zoals ik al eerder zei: deze patroontjes zijn fantastisch. Eenvoudig, snel in elkaar en toch zeer degelijk. Het lijkt dat Megan Nielsen veel ervaring heeft met zwanger zijn. ๐Ÿ™‚ 
Het patroon bestaat uit slechts 3 delen en zit ontzettend snel in elkaar!  Langs de zijkant van de buik werd een fronsje voorzien, extra stof voor de dikke buik ๐Ÿ™‚ 

Stof

Deze stof kocht ik bij Joรซlle te Antwerpen. Een zacht tricotje. Ideaal voor dit projectje en zeker niet duur. Goedkoop is handig, ik hoop namelijk dit T-shirt niet langer als 3 maanden meer te moeten dragen ๐Ÿ™‚ 

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.