Workshop: Juweel ponsen in Zahia

Een tijdje terug gaf ik mijn schoonzus een workshop cadeau. Een workshop en mijn gezelschap kreeg ze, want ik ging natuurlijk mee! Juweel ponsen te Zahia Antwerpen!

Opnieuw weer niets naai achtig! Maar we maakten met veel plezier ieders een prachtig juweel!

IMG_20160730_151522

De les begon met praktische technieken: losjes maken, stokjes plooien, ringetjes aandraaien,… Alles wat je nodig hebt om een juweel te kunnen maken. Nadien werd het ponsen uitgelegd: een handige manier om een tekstje, woordje,… in je metalen plaatje te kloppen.

Dan was het aan ons: de winkel rondgaan en zelf je juweel samenstellen!

De workshop ging door in Zahia te Antwerpen. Wat een pracht van een winkel! Kijk maar mee:

20160730_121458

20160730_121901

Het was moeilijk kiezen: zoveel keuze, zoveel mooie dingen.

Ik ging weer voor mijn eigen stijl: zilver, zwart en niet te veel tralalatjes. Somber is niet altijd gemakkelijk: je mag nog minder kiezen uit het vele moois. Maar uiteindelijk is het gelukt.

Ik ben zeer tevreden met mijn juweel!

20160730_120851

Op de zilveren plaatjes ponste ik mijn blognaam “Stoffenspulletjes”. Helaas niet te zien op de foto’s maar in realiteit een heel leuk detail.

Kortom: het was een heel leuke namiddag. Leerrijk en gezellig. Met een leuk juweel als resultaat! Op zoek naar de volgende workshop!

En aan mijn schoonzusje: het was super leuk om dit met jou te doen! Gezellig nog eens bijkletsen, zonder mannen en kinderen. Net wat ik nodig had. Ik heb ervan genoten. (Haha ik heb genoten van jou verjaardagscadeau)

20160801_145613

Is Antwerpen niet in je buurt? Geen probleem: er zijn verschillende Zahia’s te vinden. Die van Mechelen heb ik ook al bezocht: ook een pareltje met een superlieve madam! ๐Ÿ™‚

 

Wat je ook kan interesseren:

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.