Wordt verwacht…

Het is hier even stil maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd.
Er zijn enkele geheime projecten aan de gang, ook wat minder geheime projecten die gewoon niet interessant zijn om over te bloggen (maar die wel veel tijd vragen).

Waar ben ik mee bezig? 

  • Mijn neef stapte dit weekend in het trouwbootje ๐Ÿ™‚ Hiervoor werd genaaid, wat natuurlijk nog even geheim moest blijven. Nu is het nog wachten op de foto’s. Maar dit naaiwerk wordt zeker getoond! 
  • De suikerbonen werden natuurlijk ook al een groot deel ineen gestoken. Daarvoor is het nog even wachten op de geboorte van ons kleintje ๐Ÿ™‚ Wordt verwacht dus! 
  • Ik heb nog een hele to do lijst klaarliggen met vanalles wat ik wil maken voor ons kleintje. Er staat dus nog een hoop baby naaiwerk op de planning! 
  • Ik schreef me in voor de online cursus “meststoffen voor je blog” van de getalenteerde blogster achter verbeelding. Ik sta een beetje achter met de lessen (wegens veel tijdgebrek). Maar tijdens mijn vakantie ben ik een inhaalmanoeuvre aan het maken. De omgeving is in ieder geval al schitterend.
En dan nu het goede nieuws (voor mij toch)! 
Mijn zwangerschapsverlof is net begonnen! Dus er komt tijd aan om dit allemaal uit te werken! 
Dit leuke nieuws wil ik natuurlijk ook wel delen! Mijn blog werd trouwens ook 2 jaar en ik vergat het te vieren. Er staat dus ook een give away op de planning! 
Wordt verwacht dus … ๐Ÿ™‚ 

Wat je ook kan interesseren:

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.