Watson Beha: zwart en kant

Ik maakte al eerder de Watson bra en ben er super content mee. Het leuke aan dit patroon is dat je er echt veel kanten mee uit kan. Zo leuk.

1 patroon en 2 totaal verschillende beha’s.

Het patroon


Zoals ik al zei, het is de Watson bra. Een super patroon met duidelijke uitleg. Ik maakte deze keer de korte versie. De cups werden bovenaan aan de kantrand gelegd. Waardoor deze mooi uitkomen en geen afwerking nodig hebben. Love it!

Ik maakte er deze keer ook het broekje bij. Na opmeten kwam ik gemakkelijk aan mijn maat en het zit super. Hier staat een bandwerkje van gepland.

Het materiaal


Materiaal is moeilijk te krijgen in Belgiรซ. Ik heb hierom een kleine voorraad ingeslagen bij Lijfgoed en kantjeboord.

Ik bestelde online en dat is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet om de kleuren bij elkaar te matchen. Maar gelukkig ben je met zwart veilig ๐Ÿ™‚

Het liep wel niet helemaal hoe het zou moeten. Ik merkte natuurlijk pas op het einde dat ik niet genoeg beha band had en kon dus niet afwerken. Nieuwe bestelling, dus enkele dagen wachten. Natuurlijk later pas bedacht dat ik kant had moeten bijbestellen voor het onderbroekje. Opnieuw vergeten, maar bestellen is helaas niet goedkoop qua levering, geen kanten broekje dus ๐Ÿ™‚

De beha werd gemaakt uit een prachtige kant, gevoerd met zwarte soepele lycra. Verder gebruikte ik zwarte picot, behaband, slotje en ringetjes.

Het broekje werd gemaakt met dezelfde lycra en picot. Zodat ze toch bij elkaar passen (is in het echt duidelijker dan op de foto)

 

Deze is mijn romantische Watson. De vorige is eerder wat sportiever. En ik ben van plan om er nog meerdere te maken ๐Ÿ™‚ Echt leuk om met materialen te spelen.

Enkel het fotograferen vind ik moeilijk. Op model durf ik niet ๐Ÿ™‚ en vooral dit zwart komt niet goed over op foto. Maar geloof me: ik vind hem mooi ๐Ÿ™‚

 

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.