Wallet Project #17

Sommige patronen overspoelen blogland. Vaak ben ik onmiddellijk fan van het patroontje maar zie ik het zo vaak dat ik uiteindelijk toch voor iets originelers kies.

Maar dit is natuurlijk niet altijd het geval! Van sommige patronen ben ik zo’n grote fan dat zelfs overvloed mijn enthousiasme niet kan minderen!

Deze Wallet project #17 is hier een perfect voorbeeld van. Dus weinig origineels, geen speciallekes. Gewoon een prachtig patroon!

 

Het patroon


Ik dacht voor een uitdaging te staan maar het is eigenlijk een gemakkelijk patroon. Heel veel respect voor mevrouw compagnie M, want ik snap niet hoe je zo een patroon bedenkt. Hier een naadje, daar een kleven, daar je magneet,… Dankzij de foto’s en uitleg van haar is het heel makkelijk te maken. Het zit fantastisch goed in elkaar en een zeer handig, mooi resultaat! Ik vind het fantastisch dat je zo een patroon kan maken! Heel veel respect hiervoor (met een beetje jaloezie ๐Ÿ™‚ )

Ik ben fan ๐Ÿ™‚

 

De stof


Ik gebruikte kurkleer dat ik kocht bij K-bas. De rits had ik nog liggen. En meer heb je niet nodig ๐Ÿ™‚ Fantastisch toch!

 

Ik gebruik hem nu al een weekje en ik mag tevreden zeggen dat hij heel handig is in gebruik. Hij past ook perfect in mijn handtas!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.