Verbeelding bloggers meetup!

19 dames met een gezamenlijke hobby (bloggen), lekker eten en een gezellige plaats.
De formule voor een super gezellige namiddag.

De intro:
Een tijd geleden schreven we ons allen afzonderlijk in voor de interessante Meststoffen bloggers cursus van verbeelding. 
De cursus op zich vond ik super. (Ik schrijf binnenkort een review met meer informatie).
Maar een leuke extra is de sociale interactie.
Wanneer je de cursus start, word je lid van een gezellig facebookgroepje. Alles kan daar: je eigen blog laten zien, vragen stellen over de cursus, raad vragen over je blog, eens lachen,…

Dankzij Gerhilde kwam het idee om deze interactie eens in het echt te doen. Tuurlijk deed ik mee!
(Aangezien bloggers in real life leren kennen iets is wat ik enorm graag wil!)

De aanwezigen: 
Bekijk ze zeker even, allemaal talentvolle dames! 
Het was echt ontzettend gezellig! Bloggers bij elkaar vinden steeds iets om over te praten. Niet enkel bloggen was het onderwerp. Ook: kinderen, naaien, tattoos, werk, lekker eten, boeken,… 
Met een kleiner groepje zijn we dankzij die gezelligheid nog lang blijven plakken. Waardoor de blogmiddag al snel een blogdagje werd! 
Ik heb ervan genoten, dit vraagt om meer! 
Dus als iemand wil, ik wil zeker ‘meeten’!

Wat je ook kan interesseren:

7 reacties

  1. Het was super leuk en ik ben heel blij om jou en de andere inspirerende madammen ontmoet te hebben. En blijf het ook altijd wel een beetje gek vinden dat je daar een hele middag kan zitten en toch niet altijd met iedereen de kans hebt om te praten…. ๐Ÿ™‚ Maar je hebt gelijk, van zo'n meeting krijg je goesting en ideeรซn!

  2. Ja, ik vond het ook heel erg leuk! Jammer dat ik niet met iedereen heb kunnen babbelen, maar toch gek dat je met 'vreemden' meteen tientallen gespreksonderwerpen kan vinden en dat de tijd altijd zo voorbij vliegt… Voor herhaling vatbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.