Two important Questions for my blogreaders

Een belangrijke vraag.
Heeft iemand me een paar dagen geleden genoemd in zijn eigen
blogje of ergens anders?
Ondanks mijn weinige bloggen de voorbije weken, hebben verrassend
veel mensen mijn blogje bezocht. ๐Ÿ™‚ Super leuk. 
Laat je het even weten of je me genoemd
hebt? Dan kan ik een dikke dank je sturen ๐Ÿ™‚ 

Ik geef toe dat ik het stiekem leuk vind als ik genoemd wordt, net
zoals zovele andere bloggers vermoed ik. 
Dus hierom een tweede vraagje.
Heeft er iemand interesse om een klein bezoekje te brengen aan elkaars blogs? Even zichzelf voorstellen, een beetje reclame voor jezelf. Laat een berichtje achter als je interesse hebt of stuur een mailtje! 
Two important
questions.
First: did
someone advertised my blog? My blog is very quit the last weeks and yet I have
lots of visitors the last days. So Iโ€™ve you did, leave me a message, than I can
give you a big thanks.
I have to
admit that I like it when my name comes on another blog. I think lots of other
bloggers like it to. So thatโ€™s why my second question.
Does
anybody wants to do an exchanges blogvisite: a little interview an each others
blogs?
Iโ€™ve youโ€™re
interested, let me know! Leave me a comment or send me an e-mail!
Greets 

Wat je ook kan interesseren:

8 reacties

  1. Kan je bij Blogspot niet zien van waar de 'traffic' komt? Bij WordPress zie je de links die doorlinken naar jouw blog. Op mijn blog kan ik vb. bij een drukke dag zien van waar de meeste bezoekers komen: via facebook (meestal dan wel niet de exacte URL) of van een andere blog…

  2. Je kan inderdaad bij de statistieken van blogger zien vanaf welke links men bij jouw blog terechtkomt. Is best leuk om in de gaten te houden. Ik zou trouwens wel geรฏnteresseerd zijn om mee te doen aan een blogbezoekronde. Mijn blog heeft nog niet zoveel lezers, en ik vind het zelf ook altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen :).

  3. Hey, leuk idee, zo'n blogbezoekronde! Ik was net vanavond aan het blogstruinen en zat me af te vragen hoe wij bloggers directer met elkaar in contact kunnen komen. Toevallig! Ik ben zelf net een nieuwe blog begonnen, staat nog niet veel op dus, maar die komt vanzelf wel vol ๐Ÿ™‚ Ik meld me bij deze aan dus. ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.