Sleepwear

Vorig blogbericht kon je lezen dat ik momenteel wat op zoek ben naar mijn eigen stijl.

Aangezien ik van plan ben (en momenteel goed bezig ben) om enkele kgs te verliezen vind ik het niet slim om te veel kleding te maken.

Maar mijn slaapkledij/home wear dat kan wel al veranderen!

Voor de foto’s ging ik een keertje op mijn bed staan ๐Ÿ™‚ Ik was wel te lui om het op te maken en een fotomodel ben ik ook zeker niet. Maar het gaat om de kleding he!

De patronen

Broek:

Ik koos voor een broek met rekker: gemakkelijk aan te passen moest mijn gewicht veranderen en het is lekker comfortabel.

De 2 broeken die je op de foto ziet zijn de Pyjamabroek uit la maison Victor.

Ik koos voor sobere stoffen zodat ze overal wat bij passen. Ik maakte maat 38 (vrouw) maar het valt vrij groot uit. Bij beide broeken heb ik de zakken 4cm hoger geplaatst en de taille 4cm lager gemaakt. Anders kwam de broek tot over mijn navel en de zakken tot op mijn knieรซn ๐Ÿ˜

Kimono:

De kimono is een patroontje uit het Veritas magazine. Hun uitleg vond ik niet altijd duidelijk maar met logisch verstand zat de kimono snel in elkaar. Omdat ik graag mijn poep wat bedekt heb, heb ik de kimono 5cm verlengd.

De stoffen

De stoffen komen van Chamick in Verviers. Iedere eerste week van juli zitten wij in de Ardennen. Ik leerde al snel: Verviers heeft een prachtige stoffenwinkel en tijdens de solden is het daar -50% op bijna alles. Ik kocht dus alles voor weinig geld. Zeker op de stof van de kimono ben ik helemaal verliefd!

De kimono is een super lichte, zacht katoen. De ene blauwe broek is een klassiek katoentje met een kleine ruit. De andere is een soepele, zachte jeansstof met gouden stipjes.

Er staan nog enkele slaaptopjes op de to sew lijst. Maar nu kan ik toch al de deur opendoen zonder schaamte ๐Ÿ˜

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

  1. Oooh wauw zeg, da’s pas slapen in stijl. Die kimono moet ik onthouden. Lijkt me trouwens een model dat ook in een ander stofje voor overdag kan en wel wat kan meekrimpen als je wilt afvallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.