Slaapwel deugenietjes: de pyama’s

Het is hier even wat stilletjes. Niet dat ik niets te tonen heb maar eerder een teveel aan ๐Ÿ™‚

Mijn hoofd ontploft van ideeรซn om te maken, maar de tijd is beperkt. Zoals wel velen zullen hebben. Ik had me dan ook nog eens opgelegd om opnieuw zoveel mogelijk cadeautjes persoonlijk te maken ๐Ÿ™‚ Even geen blogtijd dus!

Nu de pakjes gegeven zijn kan ik dus wel wat laten zien!

Ik begin met deze schattige pyama’s ๐Ÿ™‚ De kleine Finn heeft er ondertussen al super in geslapen, Seppe kreeg er ook eentje en toont deze als professioneel model!

Het patroon


Ik ging voor een schattig broekje uit het boek Pyama party. Een leuk boek vol met leuke pyamatjes! Toch koos ik ervoor om als shirt het Billie patroon te gebruiken. Hier ben ik ontzettend tevreden van en ken ik ondertussen de pasvorm.
Aangezien een pyama ruim mag zijn en ik zonen 09 nogal smal vind uitvallen maakte ik een maatje groter. Hij past en kan nu nog een tijdje mee! ๐Ÿ™‚

De stoffen


Ik liet Finns mama wat stofjes kiezen bij Modecoupon en zei ging voor leger, pinguรฏns en auto’s. Echte jongenszaken dus!

Na het zien van Seppe’s foto’s vond ik de leger shirt nog iets te kaal, dus dit kreeg nog een leuke flex print.

Het kleine neefje kreeg nog een matching kruipakje, voor wat extra schattigheid ๐Ÿ™‚ Patroontje van Kiind.

 

Voila een hoop naaisels die hopelijk voor een goede nachtrust zorgen!

Wat je ook kan interesseren:

3 reacties

  1. Niets zo plezant als slaapgerief; ik kan daar enorm van genieten – niet tijdens het maken, want om een of andere bizarre reden kan ik dat alleen maar in bandwerk maken ๐Ÿ˜‰ – want er zijn weining maaksels die zoveel gedragen worden. Op rustige en lange nachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.