Sew Challenge accepted

Dit jaar nam ik het me voor: ik ga zeker naar de blogmeet die Davina elke jaar organiseert. Deze keer was ik op tijd om me in te schrijven maar helaas, ik was net op reis. Aan de Sew Challenge die hieraan gekoppeld wordt kan ik gelukkig wel meedoen!

Alle info over de meeting en de challenge vind je hier.

 

Ik kreeg een leuk pakketje opgestuurd van Davina. Een half metertje stof en mijn 3 criteria:

  1. Gebruik dit stofje van Cas & Nina. Heel hard bedankt voor het prachtige stofje!
  2. Maak iets matchend
  3. Gebruik als attribuut voor de foto’s ook (iets met) veren.

Uitdaging aanvaard ๐Ÿ™‚

Ik kreeg ongeveer een 75 cm stof. Iets voor mezelf was hierdoor niet mogelijk, dikke buik vraagt nog eens extra veel stof. Dus ik ging voor mijn jongens! Nummer 2 is er nog niet maar ik kijk er nu al naar uit om hen af en toe te matchen.

Het stofje vind ik heel mooi maar niet onmiddellijk mijn ding. Wie mij al even volgt weet dat ik voornamelijk voor sobere, effen stoffen kies.ย Ik kocht er effen jeanskleurige tricot bij om het stofje nog een beetje stoerder te maken.

Ik maakte uiteindelijk een stoere Billie voor Seppe en een Kiind kruippakje voor ons aankomend kapoentje.

Ik werkte heel zuinig ( ik gebruikte het stofje enkel voor de voorpanden) en had uiteindelijk nog genoeg over om 2 bavetten te maken. Deze liepen enkel een beetje fout. Een tricot stofje met badstof achteraan, het trekt een beetje na het doorstikken… Ik werkte met mijn boventransportvoet maar toch geen perfect resultaat.

Bij de fotoshoot hoort wel een verhaal. Ik wou Seppe op de foto met eendjes of kippen.

Stap 1: Seppe mooi aangekleed en klaar om het park te verkennen.

Stap 2: serieus gevallen na 1 minuut stappen.

Stap 3: Wanneer je valt vlak naast een ijskraam kan het zijn dat je getroost wordt met een ijsje. Na dit was zijn shirtje helaas niet meer om aan te zien. Gedaan met de foto’s dus.

Een andere dag opnieuw geprobeerd. ๐Ÿ™‚ Zie je de eendjes? Ze wouden helaas niet dichter komen. Hij deed nochtans hard zijn best om ze te lokken: Hard “kom eend” en “Hier” brullen, met het brood in zijn handen zwaaien,…

Als je hem ziet staan snap je niet waarom die eendjes niet dichter kwamen ๐Ÿ™‚

Maar hey, ze staan er op! Ben ik geslaagd Davina?

Benieuwd naar welke uitdagingen anderen aangingen. Neem zeker een kijkje naar de deelnemers van deze week.

Pieke WiekeHutsePrutsC’est SaarMum en de MiekesJuffrouw KersjesStoffenspulletjes Naaiz Noxeemaย  – LilliepawillieCas & NinaBiesmiesย 

Wat je ook kan interesseren:

15 reacties

  1. #schaterlach voor uw kleine man en zijn subtiele eendverleidingspogingen – zo herkenbaar trouwens ;). Ik ben nu ook niet de grootste fan van allerlei drukke patronen, maar dit stofje en vooral de combinatie met de effen stof, kan ik zeker smaken!

  2. Kei mooi gedaan! Ik vind het en heel geslaagde versie en ik snap die eendjes echt niet. Wie wil er nu niet bij zo een lief manneke brood komen eten zeker als hij zo enthousiast roept ๐Ÿ˜‰

  3. Haha, zalig verhaal! En niet komen ofwat, die eendjes? :p Zeker en vast geslaagd! Superleuke combinatie ook en zeer passend, ik kijk al uit naar spruit nummer 2 in het kruippakje! <3

  4. hihi zalige foto’s!
    heel slim om enkel de voorkant met het stofje te doen, zeker bij zo’n minimensje als je (nog onderweg zijnde) baby, in het begin liggen die toch ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.