Seppe 2 jaar: over een Billie, het ziekenhuis en een persoonlijk cadeau

Ondertussen zijn we al 2 maand verder maar ik wil toch nog even bloggen over Seppe’s 2de verjaardag.

Ik had alles goed voorbereid. Woensdag 27 september ging 1 groot feest worden, taart besteld, huis versiert, iedereen uitgenodigd,…

En tja,… op 26 september besloot de kleine Eli dat het tijd werd om geboren te worden!

Seppe zijn feestje werd dus helemaal aangepast:

Woensdag werd een feestje in het ziekenhuis. De taart werd besteld dus die werd met plezier opgegeten. ๐Ÿ™‚ Seppe droeg voor de gelegenheid een zelfgemaakte Billie shirt. (Die ik al een geluk al eerder had klaargelegd!)

Gemaakt uit 2 restjes uit mijn kast. Maar leuk resultaat, gepimpt met flexfolie.ย 

Zaterdagย  kreeg hij dan zijn echte feest. Jaja Net thuis uit het ziekenhuis en we kregen al een hoop volk over de vloer. Vermoeiend maar zo de moeite, Seppe heeft er enorm van genoten!

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk kreeg de Seppe van ons ook een cadeau. Aangezien hier al speelgoed genoeg in huis is koos ik voor een persoonlijk cadeau. Iets dat onze boekenwurm zeker ging appreciรซren.

Seppe kreeg een fotoboek met zichzelf en de familie in de hoofdrol.
Het is een boek vol foto’s over zijn eerste 2 levensjaren. Aangevuld met leuke weetjes (zijn eerste woordjes,ย  lievelingseten, eerste stapjes,…) Bedoeling is tweejaarlijks zo een boek te maken. Zodat we steeds kunnen terugbladeren.

Het boek is nog een groter succes dan verwacht. Hij vind het schitterend om alle familieleden te zoeken. Kan zich hiermee extreem lang bezig houden.

Ik maakte het boek bij Fotofabriek. Ontzettend veel mogelijkheden in een handig programma. Uiteindelijk heb ik een boek met 24 pagina’s vol super kwaliteits foto’s en leuke tekst. Zonder veel moeite te moeten doen. ๐Ÿ™‚

Momenteel ben ik daar ook een kalender aan het maken als kerstcadeau voor de grootouders! Altijd leuk zo’n persoonlijke cadeau’s!

Ik kreeg het fotoboek cadeau van Fotofabriek maar mijn mening is eerlijk en oprecht ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.