Schattigheid in de vorm van kruippakjes

Ik hou van mijn zoontje, vind hem extreem schattig. Ben er zeker van dat dat niet anders zal zijn bij onze aankomende baby 🙂

Maar in sommige outfits vind ik hem nog schattiger, helemaal om op te eten. En zo’n kruippakjes… Ik smelt erdoor 🙂

Toen Seppe baby was droeg hij ze continu. Helaas komt er een leeftijd waarbij zo een pakje ineens te veel pyjama gehalte heeft. Hij loopt er dus niet meer heel de dag in rond maar slapen dat kan en luie zondagen dat ook 🙂

Seppe kreeg er een nieuw, aankomend broertje kreeg er enkele 🙂

Patroon


Ik maakte 3 keer de rolled hem romper van Brandille & Twig. Ik leerde dit patroonmerk kennen door de schattige pakjes van Made by Lot! Schitterend patroon. Niet al te veel werk, dus met wat bandwerk heb je er een stapeltje. En het loopt tot maat 6 jaar! Seppe kan het dus nog lang dragen! De maten vallen groot dus nog een beetje te groot.

 

Ik kon het toch niet laten aan nog een Kiindje te maken. Blijft ontzettend schattig!

 

De Stoffen


Het wordt dringend tijd om mijn stoffenkast te verminderen. Dus ik ging voor stofjes die al langere tijd in mijn kast liggen. Sommige toch, want het See you at sixje kon ik niet laten liggen!

ruitjes stof: See you at six, Madeline De Stoffenmadam 

Pijltjes en effen zwart tricot: Pieke Wieke 

Blauwe stofje: De Stoffige zolder 

Tijgerstof: Georgette 

Zoals je ziet: ik koop mijn stofjes zowat overal 🙂

En dan nu nog wat foto spam 🙂

 

 

Wat je ook kan interesseren:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.