Rokken voor tijdens en na de zwangerschap

Deze zomer is het een vrij gemakkelijke mode om zwanger te zijn. Tricot is in en dat rekt gelukkig mee ๐Ÿ™‚

Ik maakteย  zeer eenvoudige kokerrokken in tricot.ย  1 lang, 1 kort. Gemakkelijk te maken en toch een leuk resultaat. Ik verlengde de rok bovenaan wel moet een 30 tal cm. Zo kan ik heel de rok over mijn dikke, bolle buik trekken. Geeft een extra goed gevoel en zo zakt hij niet af! ๐Ÿ™‚ Deze extra cm’s knip ik er gewoon af als het niet meer nodig is ๐Ÿ™‚

 

Voor de rest weinig te zeggen over deze rokken. ๐Ÿ™‚

Patroon: Zelf getekend

Stof: De steepjesstof vond ik op de rommelmarkt. Ik kocht toen een hele rol dus dit stofje ga je nog vaak tegenkomen!
De groene kaki tricot had ik al een tijdje in mijn kast liggen, geen idee meer waar ik hem vond ๐Ÿ™‚

 

 

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

  1. Leuk en comfy, de perfecte combinatie met een babybuik!

    Ik had ook een paar rokken gemaakt met het plan ze achteraf in te nemen, maar ‘t is er niet meer van gekomen. Ik bleef ze zien als zwangerschapsrokken en heb ze nu maar doorgegeven ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.