Range Backpack

Ik ga naar school en ik neem mee ….

Vorig schooljaar startte ik een opleiding. Even niet werken en terug naar de schoolbanken. Ik ga voor een opleiding leerkracht lager onderwijs. Aangezien ik al een diploma toegepaste jeugdcriminologie heb, is het anderhalfjaar studeren.

Midden schooljaar kocht ik een nieuwe laptop en daar wou ik een leuke rugzak voor. De Range Backpack werd aangekocht en geknipt. En toen kwam corona….

Ik ben niet meer naar school gemogen. Studeren moest thuis dus geen nood aan een rugzak.

Nog een half schooljaar te gaan, we zullen niet veel naar de campus mogen waarschijnlijk, maar die tas is er toch eindelijk van gekomen.

Het patroon

Het patroon kocht ik bij K-bas. Het is een grote tas, genoeg voor al mijn materiaal en laptop. Wie de maker Noodlehead nog niet kent, zeker eens kijken: top tas patronen!

De grote is ideaal. In het echt is hij groter dan ik had verwacht. Hoewel hij er ingewikkeld uitziet, liep alles toch vlot. De stappen zijn duidelijk en logisch.

Het materiaal

De meeste fournituren en de versteviging kocht ik bij K-bas. (Enkel van de tassenband ben ik niet meer zeker.) Ze hebben zoveel kleuren binnen momenteel, tassenbandhemel ๐Ÿ™‚ Mijn voorraad gaat er stilletjes aan vandoor, ik krijg zin om nog eens te bestellen! Wordt vervolgd ๐Ÿ™‚

De stoffen voor de buitenkant kocht ik bij Guy’s naaicentrum. De voering ligt al lang in mijn kast: oorsprong vergeten.

Ik ben dus opnieuw heel gelukkig met mijn nieuwe tas. Nu enkel nog hopen dat de uurrooster er goed uitziet. Ik hoop echt dat we regelmatig naar school mogen en de stage zal doorgaan! Ik ben het thuis studeren meer dan beu!

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

  1. Een hele mooie tas, kleuren en materialen! Is de onderkant van leer? Ik heb het patroon ook gekocht van Anna, moet hem misschien ook eens maken.
    Groeten, Marita

    1. Hey, ik vind het echt een top patroon dus zeker maken! ๐Ÿ™‚
      De onderkant is ook jeans. Het is wel een heel stevige jeans. Ik heb dus niet veel versteviging moeten gebruiken. Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.