Portefeuille voor mijn schoonzusje

Hier kon u eerder lezen dat ik een portefeuille maakte voor mezelf.
Mijn schoonzusje vond hem super dus het werd haar verjaardagscadeautje!
Ze was er tevreden mee! ๐Ÿ™‚
Stof: geen idee meer
Patroon: swoon patroon (aangepast)
Ik stak er ook al enkele belangrijke zaken in: fototjes, geluksbrenger, geld,…

Wat je ook kan interesseren:

7 reacties

  1. Het is te doen hoor. Alleen wat geprul ๐Ÿ™‚ de eerste keer was wat testen (vooral het stuk dat je de binnen en buitenkant aaneen naait, paspel en rits moeten ertussenuit blijven), de eerste was dus niet mijn beste werk! Maar de 2e was perfect ๐Ÿ™‚
   het grote gedeelte hield ik hetzelfde. Het voorste zakje veranderde ik volledig: streep weg en paspel in de plaats+ ik maakte er een gewoon zakje van ipv die gleufjes (want ik vind het voorste deel anders veel te dik)
   veel succes moest je het proberen!
   als je vragen moest hebben mag je steeds sturen hoor! ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.