Pluk een roos

Onlangs liet ik jullie al zien dat ik een prachtig patroontje mocht testen. Sara van “mijn leven met 4 helden” ontwierp een leuk jurkje/bloesje. Gemakkelijk te maken en heel leuk resultaat! Verschillende opties en bovenal gratis!

Mijn naai ervaringen kan je lezen in dit bericht. Ik was jullie nog de aan foto’s verschuldigd.

Mijn kleine nichtje kreeg het jurkje en was met veel plezier fotomodel!

Volgens haar spelen modellen altijd met hun haar. Er werd stevig geschud ๐Ÿ™‚ Vandaar dat ze er sommige foto’s misschien wat warrig uitziet ๐Ÿ™‚

Een groot verschil met wat ik gewoon ben. Normaal loop ik achter mijn zoontje met een camera, hopend dat hij heel even stilstaat. Nu een hele shoot. Seppe was toch even jaloers en moest erbij,… Net iets minder goed in poseren ๐Ÿ™‚

 

Wat je ook kan interesseren:

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.