Planetary backpack

A little word in English, because this testing group is global ๐Ÿ˜Š Voor de nederlandse tekst moet je gewoon even naar beneden scrollen.

I was really happy when I was chosen to test Incomplete Stitches first PDF Sewing pattern. Itโ€™s an amazing backpack. I love the design. I love how my backpack turned out. Itโ€™s beautiful and practical!

Because she explains everything better I copy her words:

“The Planetary Backpack is In Complete Stitches first PDF sewing pattern. It is a relaxed drawstring backpack with a top cover flap and an easy access outer front pocket. A midsized backpack – perfect for a trip to the park or all the essentials needed for your little oneโ€™s first trip to outer space! It is an Advanced Beginner level pattern; a few challenges but nothing you canโ€™t handle!”

The pattern is being released in the next issue of One Thimble Digital Sewing Magazine. Pre Order of the magazine is now open prior to its release on the 16th May!!

www.onethimble.com.au www.incompletestitches.com #planetarybackpackย #incompletestitchesย #ot24

Het patroon

Nu ga ik verder in het Nederlands. Ik ben momenteel heel moe, de corona situatie, de continu aanwezigheid van de kids en de zware taken en studies putten me wat uit. Ik merk dat ik hierdoor amper een deftige zin in het Engels op papier krijg. Het Nederlands zal niet veel beter zijn vrees ik.

Helaas want dit patroon verdient echt veel! Het is een super leuke rugzak, alles goed uitgelegd met tekst en illustraties en veel opties.

Zoals jullie me ondertussen wel kennen, koos ik voor eenvoud. Ik liet enkele details achterwege. Ik ga er toch nog eentje maken met de details, want eigenlijk vind ik ze echt supermooi. ๐Ÿ™‚

Het is een grote tas, ik vind ze ideaal van formaat. Er is ook een tester die de tas kleiner printte en hierdoor een kleuterrugzak maakte. Ook een topper!

Het materiaal

Momenteel ben ik mijn eigen naaikamer aan het inrichten. Als ik daar mee klaar ben, kan ik jullie laten zien dat ik een veel te grote voorraad heb. Je zal er dus niet van verschieten dat ik alle materiaal gewoon had liggen.

De stoffen kreeg ik ooit alle 3 van mijn grootmoeder. Ik heb geen idee wat de bruine stof is, het is de zachtste stof die ik ooit ben tegengekomen. Ik wou dat jullie ze konden voelen.

De fournituren kocht ik lang geleden bij K-bas. Soms wil ik daar รฉรฉn enkele rits bestellen, maar toch zonde voor het verzendingsgeld. Ik neem dan steeds wat extra ๐Ÿ™‚ Want ooooohhh zoveel moois! Hebben jullie trouwens de vele kleuren tassenband al gezien! REGENBOOG! (geen gesponsorde post trouwens, ik ben gewoon fan!)

Het patroontje komt 16 mei officieel uit. En zullen jullie hier terugvinden: www.incompletestitches.com

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

  1. Ooh echt een hele mooi tas. Ik snap ook dat je moe bent, we hebben toch allemaal ook een beetje sociaal contact nodig om onze batterijen op te laden ook he.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.