oubollig of net trendy? Waar ligt de rokgrens.

Het voordeel van vermageren is dat je u ‘skinnystapel’ terug kan bekeken.
Ik had tot een paar maand geleden een enorm stapel met ‘hier geraak ik hopelijk terug in kleding’.
Houden jullie te kleine kleding ook nog bij?

Deze rok maakte ik zeer lang geleden, jaren geleden. Nog voor mijn blogtijd zelfs. Het was een van de eerste kledingstukken die ik ooit maakte. Vele kilo’s kwamen erbij en de rok verdween enorm snel op de stapel.
Ik was hem volledig vergeten.

Tot nu…

Momenteel weet ik niet meer goed wat ik vind van de rok. Dus ik vraag jullie hulp.

Het probleem:

  • Ik vind hem een twijfelgeval. De ene keer best wel hip, maar dan een blik later te oubollig.
  • Mijn vriend vind hem ook mar voornamelijk te lang. Hij zou willen dat ik hem verkort tot vlak boven de knie. Maar dat lijkt mij dan weer een beetje raar. ๐Ÿ™‚
Wat vinden jullie?
Waar leg je die grens van je rok? Net onder of boven de knie. Of toch nog hoger?
Wat zou Jani hierop te zeggen hebben? ๐Ÿ™‚
Over het patroon kan ik niet veel meer zeggen. Een rechte kokerrok, vind je overal. Het stofje kocht ik ooit in Kapellen.
Mijn excuses voor mijn verschrikkelijk poseerwerk! Ik hoop dat jullie toch een beetje een idee hebben van de rok.
ย 
Dus…. Dragen, verkorten of wegdoen?

Wat je ook kan interesseren:

9 reacties

  1. Gewoon houden zo! Naar mijn idee kunnen in het modebeeld van nu alle lengtes. Onder of boven de knie, zelf prefereer ik net eronder. Een paar gympen eronder en een leuk biker jacket erop en klaar is Klara!!

  2. Gewoon houden zo! Naar mijn idee kunnen in het modebeeld van nu alle lengtes. Onder of boven de knie, zelf prefereer ik net eronder. Een paar gympen eronder en een leuk biker jacket erop en klaar is Klara!!

  3. Super mooi!! Zo laten!
    Ik heb er recent ook 3 gemaakt. 1 op de knie en 2 net onder de knie. Ik draag ze ook met mijn sneakers eronder. ๐Ÿ˜

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.