Octopus liefde

Ik heb 2 echte jongens in huis. Ze zijn beide verzot op piraten en alles wat daarbij hoort.

Hun bed is in hun fantasie vaak een echte piratenboot, zij zijn de piraten en ze werden vaak aangevallen door een denkbeeldige octopus.

Tijd dus om ze een echte octopus te bezorgen ๐Ÿ™‚

Het patroon

Het patroon vond ik in Stof voor durf het zelvers 3 . Ik maakte het grote model. Zo is het een knuffeloctopus en een kussen tegelijk. Het was ontzettend makkelijk te maken. Ze zaten dus snel in elkaar. Al een geluk want ik had 2 wachtende kindjes aan mijn zijde. ๐Ÿ™‚

Ik zie net dat de boeken op bol.com momenteel te koop staan voor meer dan 80โ‚ฌ……… De 1 zelfs nog duurder…. Raar, heb ik zo een dure boeken in mijn boekenkast? ๐Ÿ™‚

Het materiaal

De stoffen had ik allen nog in mijn kast liggen. En de vulling heb ik gerecupereerd van een oude zitzak. Dus ik deed geen zotte kosten en de kids zijn super gelukkig!

Deze is gemaakt uit een zacht, dun jeansstofje dat ik ooit kocht op de rommelmarkt. De poten zijn gevoerd met een witte katoen vol ankers (om in het piratenthema te blijven). Het ankerkatoen kocht ik in de stoffenverkoop te kapellen.

De grijze stof vond ik in de kringloopwinkel. De blauwe met bollen is een stof van Amy Butler. Deze ligt al enorm lang in mijn kast, ik vond er nooit een geschikt project voor. Ik heb nog steeds 1,5 meter liggen dus iemand een idee wat ik er nog mee kan doen?

2 blije kids, ze gaan zelfs graag slapen dankzij de octopus. En mama is ook tevreden: het is een leuke knuffel, eentje die ikzelf ook nog mooi vind ๐Ÿ™‚ Dus win win!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.