Never grow up…

Carnaval, iets dat hier steeds tot op de laatste moment blijft liggen :-). Dit jaar had ik wel al het idee maar begon ik toch maar de laatste avond met naaien. Al een geluk draagt Peter Pan geen super afgewerkte outfit.

Een billie van Zonen 09 werd verlengd en geknipt in punten. De boorden werden niet omgezoomd. Dus eerlijk gezegd was dit enorm snel klaar.
Een bruin lintje maakt het shirtje helemaal af.

Het broekje komt gewoon uit zijn kleerkast. Het is een Oliver broekje dat ik al lang geleden maakte. Hij trekt zelf steeds zijn broekjes zo hoog, vind hij cool denk ik ๐Ÿ™‚

Het patroon voor het vilten hoedje vond ik hier. Zeer snel te maken opnieuw. De veer tekenende ik zelf. Ik knipte ze 2 maal uit vilt. Stak er een rietje tussen als versteviging en naaide ze aan elkaar. (Het rietje geeft stevigheid, maar prikt niet en kan je gemakkelijk door naaien om het vast te zetten.)

Meer heb ik niet te vertellen over deze outfit. Enkel nog wat schattigheid te tonen. En please,… kleine schat niet te snel groot worden hรฉ!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.