Mijn tas: de Lena

Tijdens normale tijden, niet zo heel lang geleden (maar het lijkt al zover weg), vroegen mijn ouders me om een strandtas te maken.

Ieder jaar trekken ze enkele weken naar Griekenland. Ze zochten een tas die geschikt was om mee te nemen naar het strand. Groot genoeg en het moet tegen het zand en het water kunnen.

Komt in orde ๐Ÿ™‚ Ik maak namelijk graag tassen!

Het patroon

Ik greep nogmaals naar een echte ‘tassenbijbel’. Het boek ‘Mijn tas’. Het blijft een topper.

Het is een grote tas, hier kunnen gemakkelijk 2 stranddoeken, een sudokuboekje, breiwerk,… en nog veel meer in. (Ik ken mijn ouders en weet ondertussen dat deze dingen er sowieso zullen inzitten ๐Ÿ™‚ )

Het materiaal

Ik wou de tas maken als cadeau, maar gaf mezelf hierdoor een strakke deadline. Gelukkig werken K-bas en Pieke Wieke heel goed samen. Mijn stof en tassenfournituren super snel geleverd! ๐Ÿ™‚ Gewoon bij alle 2 bestellen en zij verzenden het samen.

Ik koos voor een zwarte gelamineerde stof van Pieke Wieke. De voering is een afwasbare koper kleurige stof van les Tissus du Chien Vert (die had ik nog liggen). De koperkleurige rits kocht ik per meter bij K-bas. Ook de tassenband en bodem versteviging kocht ik daar.

Ze zijn er super content mee. Helaas zijn de tijden nu heel onzeker en is nog niet geweten wanneer deze tas ooit het strand zal voelen.

Ze kan wel al dienst doen als boodschappentas. Op naar betere tijden!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.