Mijn kerstlijstje

Ik vind het ontzettend leuk om op anderen hun blogs te kijken naar hun verlanglijstjes. Een bron van inspiratie voor mijn eigen lijstje en altijd leuk om naar hebbedingen te kijken. Dus bij deze deel ik mijn lijstje zelf ook.

Ik noteer heel het jaar door alles wat ik wil in mijn gsm. Zo kom ik aan een goed gevuld lijstje!

picmonkey-collage

200 Shirts          On top              Narcisso Rodriguez

Stofjes van Julija’s        Doornroosje          Zootropolis

Klokkenluider         Symflex Gauge

picmonkey-collage

republic du chiffon Patronen  (Robe Eve en Robe Ondine)              Confituurpotten

Beugelpotten in alle mate                     Cafetière 

Zoals jullie zien een beetje vanalles. Mijn Disney collectie verder aanvullen, wat nieuwe boeken. Veel potten in alle formaten (ik wil van de plastiek af in huis) en wat naaispullen. Laat de pakjes maar komen.

Wat vragen jullie voor onder de kerstboom???

Deel gerust jullie lijstjes, linkjes naar jullie blogberichten,… Ik ben benieuwd! Ik ben trouwens ook bijna jarig dus moet al bijna opnieuw een lijstje maken!

 

Wat je ook kan interesseren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.