Mijn feestdagen outfit

Nog steeds een “hakkenverbod”.
Voetproblemen zorgen ervoor dat ik geen hakken mag dragen.
Ik vind mezelf niet mooi met een kleedje en schoenen zonder hakken (lees: te grote voeten voor mijn gestalte), dus dit jaar dragen we een broek!

We gingen dus op zoek naar iets feestelijk voor op die saaie broek. (Wel een kleine feestje: ik geraak terug in mijn favoriete-voor-mijn-zwangerschaps-broeken!) 

En ik vond…

MonDepot + LMV = gegarandeerd succes!

 Het patroon

Ik koos opnieuw voor de Cloe vest van La Maison Victor. 
Ik vind het een super patroontje, de vest zit ontzettend snel in elkaar. En er zijn geen speciallekes die veel werk vragen (geen rits enzo…). 
Het grootste probleem was de streepjes overeen laten komen. Ik deed enorm mijn best om mijn stof doorlopend te knippen. Toch bleek er een foutje in het patroon (ik  weet niet of ik het verkeerd overtekende of het verkeerd in het boekje stond). Het achterpand bleek korter te zijn dan het voorpand. 
Hierdoor geen doorlopende streepjes. Het valt al een geluk niet op. 
Maar tip aan jullie: misschien eerst eens nameten voor je begint te knippen! 
Nog een kleine noot: ik twijfel eraan om de vest toch iets meer in te nemen aan de taille. Om toch iets meer figuur te geven. 

Stof 

Bij Mon Depot vond ik het ideale stofje. Soepel maar toch stevig genoeg voor een vest, leuke streepjes, toffe kleurtjes en zelfs een mini sprankeltje glitter. 
Deze keer koos ik ervoor de vest niet te voeren. De stof is langs de achterzijde ook heel mooi en mag gezien worden. Spaarde me ook wat werk uit ๐Ÿ™‚ 

Voila, Deze outfit werd gedragen met kerst. Ik voelde me er goed in, wat nog steeds het belangrijkste is! ๐Ÿ™‚ Hebben jullie een zelfgemaakte outfit gedragen?

Bij deze nog even:

Prettige Kerst!! 

Wat je ook kan interesseren:

7 reacties

  1. Blijft een leuk patroon! Wil hem ooit ook nog eens maken. Mijn plan was om met kerst mijn eerst zelfgemaakte shirtje aan te doen. Helaas leek het patroonblad wel een schatkaart ๐Ÿ™ Dus in het nieuwe jaar naar mijn tante, zodat ze mij verder kan helpen. Hopelijk lukt het dan wel, en draag ik volgend jaar met kerst. Wel iets zelfgemaakt. Ik ben helemaal verliefd op het stofje van jou vest ๐Ÿ™‚

  2. Ik vind het super! Jammer dan je nog geen hakken kan dragen (en vooral om de reden), maar dit is een meer dan waardig alternatief. Echt heel mooi gemaakt, het staat je geweldig! En wat de taille betreft, dat is louter een kwestie van smaak denk ik, zo is ook erg mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.