Mijn 2016- Naai-Overzicht

2016 Het was weer een schitterend jaar. Een jaar waarin veel genaaid werd.

Ik had dit jaar last van de hele werk-mama-naaien-huishouden-vriend-… combinatie. Ik was meer ziek dan ik ooit al ben geweest (vermoeidheid+crรจchebacteriรซn) en ik merkte dat mijn avonden veel vaker op de zetel doorgebracht werden.

Toch kan ik met trotsheid terugkijken naar mijn vele naaisels van het voorbije jaar. Het is een kwestie van het huishouden goed kunnen negeren, momentjes stelen om toch nog snel een stofje te kunnen knippen, veel hulp van het vriendje en af en toe een goede planning maken.

Bij Khadetjes zag ik haar planning mooi opgedeeld in bestemming, ik steel even haar manier! Bekijk haar overzicht ook zeker eens, zo een mooie werkjes! Zij sloeg erin heel het jaar haar stofjes in en uit te tellen, wat leuke cijfers opbrengt. Ik wou het ook proberen maar helaas niet gelukt, een probleem van lange doelen nooit te kunnen volhouden bij mij!

Bij deze mijn naaisels van het jaar 2016 (zo ongeveer, ik zal er wel enkele vergeten zijn en er dienen er nog een aantal geblogd te worden!)

Ik tel hier 23 naaisels voor mezelf. Waarbij de zwarte Aster en mijn nieuwe lange blazer zeker mijn favorieten zijn tegenwoordig.

21 naaisels voor mijn kleine schat. Veel snel klaar projectjes. Ik merk dat ik hem wel eens gebruik om mijn restjes hoop wat leeg te maken. Ik moet er nog van profiteren dat zijn spullen enorm weinig stof vragen ๐Ÿ™‚

Enorm ondervertegenwoordigd is hij! 3 maaksels maar voor mijn grootste schat! (Schaamte!!) Goed voornemen voor volgend jaar? ๐Ÿ™‚

Normaal gezien ben ik een handtassen madam, maar dit jaar slechts 6 exemplaren.

Er werden heel veel cadeautjes zelf gemaakt. 25 projectjes in deze collage! Het zijn er in het echt nog meer, er zijn er namelijk nog een aantal geheim, die moeten nog afgegeven worden. Ik zal ze bij 2017 moeten tellen ๐Ÿ™‚

 

Als ik het zo op een rijtje zie zijn het er best veel. Ik heb nog een mapje met kleine projectjes die nooit de blog hebben gehaald. Te simpel om een heel blogbericht aan te wijden. ย Misschien dat ik ze binnenkort nog wel eens in 1 berichtje gooi ๐Ÿ™‚

Voila nu beginnen nadenken over mijn voornemens en plannen voor het jaar 2017. Hoe pakken jullie volgend jaar aan? Iemand tips?

Wat je ook kan interesseren:

6 reacties

  1. Amai, indrukwekkend overzicht! Heel toffe stofjes ook, die je gebruikt! Op mijn to sew lijstje staan al lang heel veel dingen, dus misschien moet ik die maar gewoon eens beginnen maken in 2017. In plaats van te blijven fantaseren over nieuwe patroontjes en nieuwe stofjes ๐Ÿ™‚

  2. Ha, die overzichten zijn toch zo heerlijk kleurrijk! Ik vind dat jij immens veel naaide, zeker met een actieve peuterman in huis, petje af daarvoor!

    Hoe ik het aanpak in 2017? Euh… geen idee, mijn hoofd loopt over van de ideรซen, het gaat precies uit van een tienvoud van mijn effectieve naaitijd. Lijstjes-to-the-rescue dus: eentje voor de rondslingerende projecten in alle mogelijke stadia van afwerking en dan maak ik een ‘capsule’ voor elk van mijn kinderen waarbij ik stof in huis combineer met (ongebruikte)patronen in huis. En knijp ik mijn ogen hรฉรฉl hard dicht voor alle blogtoeren/webshops/nieuwe stoffen in de hoop dat het helpt #schaterlach
    Oh. En waarschijnlijk begin ik dan te knippen in iets totaal anders #schaterlachยฒ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.