Mezelf verwennen, the kids are ok :-)

Het is hier de laatste weken stiller dan anders. Er wordt minder genaaid en ook minder geblogd.
De reden hiervoor is natuurlijk niet moeilijk te vinden.

2 kids blijkt toch pittig te zijn ๐Ÿ™‚ Niet dat het niet haalbaar is maar voornamelijk tijd voor mezelf is momenteel zo goed als niet bestaande.

Een glamour job is mama zijn duidelijk niet. Amper slaap, geen tijd om in de douche te gaan. Er zijn tegenwoordig al te veel vieze lichaamssappen op mij beland en het model is volledig uit mijn haar. Oohh ja en ik voel me momenteel nog een olifant. Durf amper in de spiegel te kijken omdat ik mijn lichaam amper herken.

Ik ben moe en voel me niet op en top ๐Ÿ™‚ Dus tijd om hier iets aan te veranderen!

Plan van aanpak:

  • Terug op mijn eten beginnen letten. Ik kocht de nooit meer diรซten boeken omdat ze boordevol gezonde en lekkere gerechten staan. Toch blijf ik mezelf regelmatig snoepjes gunnen. Momenteel nog te veel vermoeidheid om op dieet te gaan. Ik gun me dus voornamelijk nog even tijd! De vanille wafels vind ik alvast super!
  • Kleding kopen is nu geen optie aangezien ik opnieuw 10kg wil afvallen. Mezelf verwennen met mooie juwelen is wel een happy maker ๐Ÿ™‚ De juweeltjes van Miss Pixie zijn hiervoor ideaal. Enorm mooi, stevig (kunnen tegen frutselende kinderhanden) en een beetje Geeky ๐Ÿ™‚

 

  • Me time inplannen. Tijd om te naaien. Ik kocht alvast een hoop nieuwe inspiratie!

  • Ik gun mezelf wat rust in de dag wanneer de kleintjes eventjes stil zijn. Ik ging opnieuw naar de bibliotheek een koos een spannend boek! Even mezelf geen druk opleggen, eventjes minder naaien en creรซren moet kunnen! De leuke bladwijzer is ook te vinden bij Miss Pixie.

Dit blogbericht is in samenwerking met Miss Pixie maar ik geef jullie mijn oprechte mening over de juweeltjes! Zeer mooi, stevig en snelle levering! Er kan heel veel, zelfs op maat! Neem zeker een kijkje, Black Friday komt eraan en dit kan wel eens de ideale moment zijn! ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

  1. O zo herkenbaar. Ik ben bezig met bloggen achter de schermen.wil het terug wat opkrikken en heb heel veel ideeรซn. Maar het komt er gewoon niet van met 2 kinders eh. Wannes slaapt overdag liefst op mama… En het is meer ‘op uur’ allemaal, want Berre gaat voorlopig nog niet altijd volle dagen naar school of eet ‘s middags thuis. En hier ook nog 10 kg kwijt te raken! Ik ben vorige week wel. Aar mijn diรซtiste geweest. De ene dag gaat het makkelijker dan de andere. Vermoeidheid doet me zin in zoet krijgen. Maar we moeten vooral van ons kleine ventjes genieten eh.

  2. Neem je tijd maar!! Hier gelukkig een baby die het heerlijk vindt om samen met mij te douchen, dus dat doen we best vaak (en als de papa hem uit handen neemt om hem af te drogen en aan te kleden heb ik nog 5min douchetijd voor mezelf).

    Het belangrijkste is jezelf geen druk op te leggen. Dat naaien en bloggen komt wel weer als je er klaar voor bent. Af en toe een momentje voor jezelf nemen is belangrijk, om te lezen, tv te kijken, te naaien, …. maar vooral zonder druk want dan is het leuke er meteen vanaf…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.