Lovely links

Op het hele internet kom je fantastische dingen tegen. Instagram staat vol inspirerende foto’s. Bloggers tonen leuke posts op hun blogs en pinterest is verslavend interessant!

Iedere eerste zondag van de maand toon ik enkele interessante links die ik tegenkwam. Die me inspireerden, die me bezig hielden, waar ik om moest lachen,….

Iedere blogger doet al zijn werk wel een beetje om gezien te worden door anderen. Een linkje en vermelding kan iedereen wel plezier doen. Dus waarom doen we het niet meer?

Lovely links dus! Doen jullie mee met een maandelijkse (ofย wekelijkse)ย blogpost?

Of hebben jullie zelf een leuke link gezien, zelf een leuke blog,… Dat ik moet leren kennen? Of dat je eens wilย tonen op mijn blog: geef het me mee in de reactie!

Deze internet linken konden mij deze maand bekoren:

  • ll maakt deelt haar fantastisch talent in haar nieuwe webshop. Ze maakt fantastische babyschoentjes. Allemaal supermooi in hun eenvoud! Ook haar blog en instagram zien er fantastisch uit

ll

  • Sprinkels en kaneel is een gloednieuwe blog van een supertoffe madam! Een toffe nieuwe lifestyle/naaiblog. Superleuk geschreven, toffe foto’s en ik weet dat er nog veel leuks gaat volgen!

naamloos

 

  • De veranda is een groep getalenteerde kunstenaars die leuke dingen verkopen. Momenteel nog niet superveel te koop maar wel al enorm leuk. En ook hier ben ik zeker: er komt nog heel veel leuks!

13501822_179008262502227_5129990996695863630_n

Hoe meer bloggers deelnemen hoe leuker de links zullen zijn. Als iedereen het op de juiste manier doet kan het een heel gezellig sfeertje zijn. Houden aan de regels dus: geen foto’s posten zonder toestemming, steeds linken naar de juiste personen. Zo helpen we elkaar allemaal wel een beetje.

lovely links

Bij deze geef ik iedereen die meedoet de toestemming om deze foto te gebruiken ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.