Lovely links

Deze maand wil ik even 2 super blogs in de spotlights zetten. 2 Blogs die ik al een tijdje volg en waarvan ik zeker ben dat er een super madam achter zit.

Op de blog Kellyjade  verschijnen  leuke naaicreaties, leuke weetjes,  af en toe een persoonlijk verhaal en lekkere receptjes. Een ideale afwisseling. Het blijft steeds interessant. Ik had al het geluk om Kelly tijdens een blogmeet te leren kennen. Een toffe madam die ook wel houd van blijven hangen en tetteren. 🙂
Ze maakt super naaisels voor haar ontzettend schattig dochtertje. Maar ook af en toe iets voor haarzelf. Zie als voorbeeld deze toffe Tilda top.

30343398861_79098613a2_z

 

De tweede blog en blogster waar ik fan van ben is MissPixie. Op haar blog vind je opnieuw leuke naaisels afgewisseld met af en toe een persoonlijk verhaal. Dit alles door een leuke madam die net zoals mij fan is van een beetje fantasie (lees: Harry Potter, eenhoorns,… Op een volwassen manier natuurlijk 🙂 ).

Haar persoonlijk verhaal omtrent werk, burnout en de moeilijkheden hierrond kan volgens mij zeer veel mensen inspireren! Neem zeker eens een kijkje!

misspixiesbloglogo

 

 

Als laatste wil ik nog even MissPixie haar project in de kijker zetten. Zij geeft aandacht voor de Rode Neuzen campagne. Met haar idee “Bloggers voor rode neuzen” geeft ze bloggers de kans om zeer gemakkelijk hieraan mee te dragen! Lees hier alle info. Zelf ga ik ook meedoen! En bij deze tag ik al mijn lezers om mee te doen!

untitled

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

  1. Ik kan dat bevestigen dat dat twee toffe blogmadammen zijn ! Ik heb ze ook al in het echt ontmoet. Kelly won ooit een blogontmoeting op mijn blog, we gingen toen een dagje naar Gent. En Stéphanie is ook een dame met vele talenten. Ik ga dat zeker eens bekijken Bloggers voor Rode neuzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.