Lovely Links

Een nieuwe maand opnieuw tijdย  voor wat inspiratie.

lovely links

Ik las weer verschillende, inspirerende blogberichten:

  • Op de blog MyBlou vind je prachtige naaisels. Mooie naaisels voor kinderen, man en haarzelf. De blog bestaat nog niet heel lang maar het is al duidelijk: het is een toppertje! Ik ben ook helemaal verliefd op haar geverfde Billie’s! In een tutorial legt ze uit hoe je het aanpakt! Zeker een kijkje waard! Jaja het vosje op de foto is echt geverfd!

naamloos

  • Inge maakt durfde het aan: een echt grote, nieuwe naaiuitdaging. Het maken van een Beha! Haar leuke blogberichten en leerproces (met veel enthousiasme) zetten me aan om het ook te proberen! Zou ik het durven? Ik wil graag met een simpel driehoek behatje beginnen. Iemand tips voor een patroon? Kijk wat een pareltje ze maakte. Nog veel meer exemplaren en haar leerproces vind je terug op haar blog!

makebra-dl03-grijs

  • Rineke van plus2is5 won onlangs mijn give away. Hierdoor leerde ik haar super leuke blog kennen! 5 kindjes en toch tijd vinden om zoveel moois te maken! Enorm veel respect! O.a. de twinning outfit voor haar tweeling vind ik fantastisch! Neem een kijkje op haar blog voor nog veel meer moois!

IMG_0605

 

Dan wil ik graag nog een blog met jullie delen die ik al lang ken. Een grote, Engelstalige blog die niets met naaien te maken heeft. Maar iedere zondag kijk ik uit naar zijn nieuwe posts!

Kennen jullie Postsectret al? Het idee is fantastisch: wie wil maakt een kunstwerkje en verwerkt hierin zijn geheim. Opsturen naar Postsecret en wie weet komt het op de blog. Mooie werkjes met fascinerende geheimen! Zeker eens een kijkje nemen!

blog_logo1

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

  1. Wat tof zeg om hier genoemd te worden, dank-je-wel! En wat een lovende woorden, ‘k word er bijna verlegen van :-. Hier respect voor jouw blogtempo, want omgekeerd evenredig aan mijn kindertal is mijn tempo van bloggen ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.