Lovely links

Weer een nieuwe maand dus tijd om enkele interessante links te delen. Deze konden mij deze maand enorm bekoren.

  • Kennen jullie de super getalenteerde Miasu al? Helemaal mijn stijl van naaisels. Strak en modern, niet te veel tralalaaatjes. Met een creativiteit waar ik jaloers op ben! Ze zette net een tutorial online voor een ontzettend leuke handtas. Staat zeker op mijn to sew lijst! miasu

 

  • Onlangs leerde ik de blog ‘mijn leven met 4 helden’ kennen. We hadden al enkele keren contact per mail. Ik kan jullie zeggen: er schuilt een super toffe, lieve madam achter de blog!  Weet ik nu al zonder haar gezien te hebben :-). Super maaksels, schattige kinderen en een fantastische naaister. Take a look! 20160606_164019

 

  • Het moet niet altijd naaien zijn, dat vind ik leuk. De superleuke blog Mum en de Miekes gaf me al vaak inspiratie om te naaien en deze keer ook om te lezen! Haar review over haar laatst gelezen boek liet me naar de bibliotheek lopen. Ook benieuwd, lees haar blogbericht! 20160804_162408

Augustus brengt weer een nieuwe maand om veel nieuwe dingen te leren kennen.

Heel veel zin om nieuwe blogs te leren kennen! Dus shoot: wie moet ik zeker volgen??? Noem gerust jezelf 🙂

 

lovely links

Wat je ook kan interesseren:

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.