Liefde voor de Bob rugzak

Het is hier stil op de blog. Het is zelfs stil achter mijn naaimachine. Ik kreeg het fantastische idee om een 2de bachelor te behalen en die examens houden me even bezig :-). Maar voor hele fantastische dingen maak ik wel wat tijd vrij!

Over mijn opleiding vertel ik later nog meer, maar over de Bob krijgen jullie nu alle info.

Het patroon

Kleine jongens worden groot, hebben grotere brooddozen nodig en dus ook een nieuwe boekentas. De vraag om het Bob rugzakje te testen kwam op de perfecte moment!

Voor de niet mama’s: het rugzakje kan je ook in volwassen versie maken! Dus lees zeker verder!

Zoals jullie zien is Bob een enorm tof rugzakje. Het is het eerste patroon van Atelier Para Ti. Het is een schot in de roos! Tine (de mevrouw achter Para Ti) laat onmiddellijk zien dat ze talent heeft! En haar ervaring als kleuterjuf maakte dat ze overal aan gedacht heeft!

Het rugzakje heeft de perfecte grote. Groot genoeg voor brooddoos, koekjes en fruit. En nog eventuele vuile kleren. Toch niet te groot zodat hij perfect te dragen is door mijn fiere kleuter.

Het rugzakje heeft verschillende opties. Ik koos voor het zakje vooraan. Hier kan hij kleine schatten in bewaren (meestal zijn het steentjes). Je kan ook kiezen voor een schuine zak vooraan.

Het patroon voorziet een drinkbushouder. Geen uitgelopen drinkbus meer! Je kan ook kiezen voor zachte, stevige handvaten. En een gesp om alles goed op de rug te houden. Seppe is er helemaal weg van. Hij zakt niet af waardoor hij hem elke dag zelf wil dragen!

Zie hoe ongelofelijk trots hij is!

Het materiaal

De waxed canvas en alle andere tassenspullen kocht ik zoals gewoonlijk opnieuw bij K-bas. Ik doe daar regelmatig een grote bestelling waardoor ik alles had liggen en gewoon aan de slag kon. Het is zeker niet de eerste keer dat ik deze tassenband gebruik. Ik ben verliefd op die eenvoud, waarbij de streep het toch speciaal maakt ๐Ÿ™‚

Zoals altijd hield ik het opnieuw strak en stoer. Zo is nu eenmaal mijn stijl. Maar voor de voering koos ik toch voor een printje. Ik vond het perfecte stofje bij Miss Marlies: een nieuwe stoffenwinkel in mijn buurt! enorm tof winkeltje te Beveren, met lieve dame! De kleuren passen perfect bij de rugzak en Seppe heeft als klassymbool een vliegtuigje. Perfect dus!

Het rugzak is goed verstevigd waardoor hij zeker tegen een stootje kan! De versteviging wordt allemaal goed uitgelegd in de tutorial.

Zoals jullie lezen: ik ben fan! En mijn zoontje ook.

Alle info en nog meer foto’s vinden jullie hier: Bob van atelier Para Ti

Het patroon (papier of digitaal) is te koop bij atelier para Ti, K-Bas, Bobby Sewing, De Stoffenkamer, Atelier Linabo, The Sewing Loft, Madeline de Stoffenkamer, Madame Tricot en Huis Van Katoen.

Voila! Ik ben benieuwd naar welke prachtige rugzakjes er nog zullen verschijnen! In ieder geval nog even: Bedankt Tine dat ik in je testpanel mocht zitten! Een hele eer. Het is een fantastisch patroon en het feit dat je zo een super madam bent (online toch al zeker) maakt het nog mooier! Succes!

Wat je ook kan interesseren:

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.