Leuke broekjes

De griep zit in het gezin. Het zijn hier vermoeiende dagen, met veel geseut (van de kinderen) en weinig slaap (van ons allen). Veel diepgaande tekst zal ik jullie dus niet geven. Maar de nieuwe editie van Fibre Mood is weer een enorm toppertje en daar neem ik toch met plezier even tijd voor.

De nieuwe Fibre Mood staat vol met prachtige modellen. Enorm veel dat ik voor mezelf wil maken. Ik kreeg zelfs de eer om hun atelier te bezoeken en alles al in preview te passen. Ik leerde dat het magazine gemaakt wordt door enkele super gepassioneerde dames die enorm hard werken. Enorm vriendelijke en ze gaan voor hun merk, met een enorm luisterend oor.

In deze editie staan veel leuke modellen voor mezelf. Ik ben echter enorm hard aan het werken om de laatste na-baby-kilo’s kwijt te geraken. Nog even wachten dus op het juiste figuur ๐Ÿ™‚

Seppe had dringend nieuwe broekjes nodig en al een geluk staat er een heel leuk modelletje in!

Het patroon

Ik maakte het Rufus broekje uit de nieuwste Fibre Mood. Maatje 3 jaar voor mijn (kleine) 3 jarige. Hij draagt nu winkelmaatje 98. De 3 jaar uit het magazine is nu nog op de groei. Het is al draagbaar als los model, maar kan dus nog een lange tijd mee.

De leuke extratjes (de zakjes, de achterzakjes en de zijwaartse strook) maken het mogelijk om het broekje steeds een andere look te geven. ๐Ÿ™‚ Ik maakte ineens 3 broekjes, jongens hebben nu eenmaal meerdere nodig. En het naaien verliep vlot.

Het materiaal

Ik heb gewerkt met stofjes die ik nog in huis had. Veel is mogelijk. Het zwarte broekje maakte ik uit een French Terry. De zakjes en de zijwaartse strook maakte ik met de binnenkant van de stof. Wat een leuk effect geeft. (Wat je helaas niet zo goed ziet op de foto’s)

Het jeansbroekje combineerde ik met grijze boordstof. De grijze broek wordt er een eenvoudige speelbroek, daar werkte ik met effen grijze sweaterstof en liet ik alle details achterwege.

Ik vind hem er super schattig mee ๐Ÿ™‚ En stoer tegelijkertijd. Ik ben fan!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.