Let’s stick together: zon, zee en strand

Ik doe voor de tweede maal mee aan Let’s stick together. Een hoop naaiende meiden dit 1 keer per maand naaien rond hetzelfde thema. Altijd leuk ๐Ÿ™‚ Mijn vorige keer zie je hier.ย 

Deze maand is het thema Zon, zee en strand. Een heel open thema met veel mogelijkheden. En toch ben ik weer niet helemaal binnen de lijntjes gebleven!
Wij gaan dit jaar namelijk niet naar het strand maar brachten de vakantie door in de Ardennen. Dus voor mij is het eerder Zon, bossen en tuinstoelen ๐Ÿ™‚ย 

Ik ging voor praktisch, naaien wat ik echt nodig heb. En dat zijn shortjes, shortjes waar ik met zwangere buik in geraak. Niet dat ik graag mijn benen toon maar als het warm is zijn deze ideaal om in rond te lopen ๐Ÿ™‚

Waarschuwing: Ik trok de foto’s en bekeek ze pas op de laatste moment. Ik vind ze op niet veel trekken maar geen tijd meer voor nieuwe. Kijk hier dus maar overheen ๐Ÿ™‚ Ahja en niet op mijn witte benen en onelegantie letten ๐Ÿ™‚

De patronen


Ik zocht naar patronen voor een kort shortje met een elastiek bovenaan. Zo kan ik er nu in met mijn zwangere buik en kan ik ze ook volgende zomer opnieuw gebruiken.

Ik probeerde 2 patronen uit maar mijn grote favoriet is City Gym short. Een patroon dat je gratis kan krijgen in alle maten. Ze zitten schitterend en zijn gemakkelijk te maken. Ik maakte er ineens 2.

Het tweede patroon dat ik uittestte is de Golda Short van La Maison Victor. Ik heb al verschillende mooie versies voorbij zien komen dus ik wou het eens proberen. Maar bij mij liep er iets mis. De short was veel te groot. Ik nam ze minstens 10cm in. Toch blijft ze nogal groot en is ze hierdoor niet flaterend.

De stoffen


De zwarte is mijn favoriet. Ik gebruikte een zachte tricot en een kanten stofje over elkaar. Afgewerkt met een zijden biais. Ik had alles nog in de kast liggen dus helaas geen idee meer waar ik het aankocht.

Dit dunne jeans stofje kocht ik bij Veritas. Enorm licht om te dragen en verwerkt gemakkelijk.

Dit stofje vind ik het mooiste van allemaal dus een beetje zonde dat het patroon me niet ligt. Ik kocht het lang geleden bij Kiwi Fabrics.ย 

 

Voila, dit is mijn Let’s stick together van deze maand. Benieuwd naar wat de anderen maakten?

 

FlaflinkoMa’am MusketierTwo OwlettesStokstaartje doet het zoMiel de fleurBlogliesjeWoohoo by DavinaNathalienaaiselsMadame StofWollebolLarthGirls in uniformFrullemiekeJust Just10StoffenspulletjesJust DelphineYabelle & CoTante FeeMamadammekeVoor MiloWilwarin made with loveNoxeema Naaiz

Wil je meedoen? Op de blog van Flaflinko vind je alle info!

 

Wat je ook kan interesseren:

24 reacties

  1. Wauw, mooie shorts voor een mooie ronde buikje. Razend benieuwd voor je nieuwkomertje. Ik vind de short met de vogeltjes wel het mooiste. Misschien omdat blauw mijn lievelingskleur is.

    1. Eigenlijk niets aangepast. Enkel ervoor gezorgd dat ik de bovenkant afwerkte met zachte boordstof en zonder elastiek. Zo zit het niet lastig onder mijn buik ๐Ÿ˜€

  2. supertof! Die city gym moet ik toch ook eens proberen zeg, zo comfy en tegelijk ook stijlvol, en jouw versie met die kant vind ik super! De jeans ziet er zalig uit en ongetwijfeld ideaal om met alle mogelijke dingen te combineren! Jammer van de Golda short, de maten van LMV zijn bij mij toch ook niet altijd je-dat… in elk geval leuke creaties!! op naar de volgende editie ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.