Lauren top

Het wordt beter weer en ik ben er klaar voor ๐Ÿ™‚

Of vooral: ik heb er zin in. Ik heb het volledig gehad met jassen, sjaals, mutsen, dikke truien,… Tijd voor tops!

Het patroon

Ik hou van losse tops. Niet alleen omdat het goed zit en ik het een leuke look vind. Voornamelijk ook omdat ik nog steeds niet tevreden ben van mijn buik en deze ten alle tijde wil verstoppen. (Er wordt aan gewerkt! Maar zal nog even tijd nodig hebben).

Ik deed op instagram een oproep voor patroontjes en kreeg een hoop leuke tips. Het was de lieve dame achter S.Sews die met het idee van de Lauren top kwam. Dikke merci!

Ik maakte een Lauren, uit de laatste Fibre Mood editie. Echt een toppertje. Zit ongelofelijk snel in elkaar en leuk resultaat. Ik maakte een S terwijl ik normaal in de winkels een M koop. De top zit nu groot en los, net zoals ik het graag heb. (Maar wil je het wat minder, dan zou ik voor nog een maatje kleiner gaan)

Het materiaal

Ik ging voor een tricotje dat ik al even in mijn kast heb liggen. Ik kocht het ooit bij een uitverkoop.

Het soepel tricotje maakt dit een hele zachte top. Leuk om te dragen. Voor het maken van de top gebruikte ik mijn overlock bij het in elkaar zetten. En mijn coverlock voor de afwerking van de naden. Deze zorgt echt voor een mooie look. Ik zou het niet meer anders willen!

Fan dus van deze top! Geen zin om hier een trui over te trekken dus laat de zon maar komen!

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.