Labels voor de echtheid

Momenteel ben ik bezig met de cursus “Ontwerp je eigen merk” van Tuttefrut.

Een online cursus die je leert een eigen merk op te bouwen. Niet dat mijn blog een echt “merk” is maar ik wil er toch fier op zijn. Ook op mijn zelfgemaakte creatie. De cursus leert me er meer een mooi geheel van te maken.

Meer over de cursus schrijf ik later!

Onlangs zette het me al aan tot het verfijnen van mijn logo. En dat logo werd nu gebruikt om echte labels te laten maken.

Ik kreeg de kans om deze labels bij Dutch Label Shop deze labels te bestellen.

 • Snelle levering
 • Goede geweven kwaliteit (zodat het steeds het wasmachine overleefd)
 • Makkelijk in te naaien
 • Mooie kleuren

Ik ben echt fan en ik vind het mijn maaksels echtheid geven. Alles lijkt plots wat professioneler!

Ik bestelde onmiddellijk ook maatlabels. Enorm gemakkelijk want blijkbaar onthou ik toch niet alle maten ๐Ÿ™‚
De labeltjes zijn klein zodat je ze makkelijk innaait en ze niet storen tijdens het dragen.

Ik bestelde kindermaten en volwassenmaten.

Ik naai het onder mijn naamlabel. Dit slaapzakje kreeg het newborn maatje.

 

Zoals je leest ben ik grote fan. Ik mag van de Dutchlabel shop een kortingscode weggeven zodat jullie allemaal met korting kunnen bestellen!
Ik geef jullie de code zo snel mogelijk door! ๐Ÿ™‚ Nog even geduld dus.

Een tip: de shop werkt in vele landen, hij zal normaal gezien in het engels staan. Je kan bovenaan het vlaggetje veranderen naar de Belgische vlag: dan krijg je alles in het Nederlands met โ‚ฌ!

 

 

Wat je ook kan interesseren:

4 reacties

 1. Kleinere labeltjes, die heb ik dringend nodig โ˜บ Grotere vallen idd vaak te hard op hรจ. De jouwe zijn wel heel stijlvol! Heb je ook tips over waar en wanneer ze best in te naaien? Want bij mij is dat werkelijk een ramp! Meestal denk ik er pas helemaal op t einde van een naaisel aan en dan is het meestal te laat ๐Ÿ˜

  1. Ik ben zelf nog een beetje aan het uittesten hoe ik ze best innaai ๐Ÿ™‚ Ik heb al geleerd dat ik ze in de voering moet naaien voor ik alles in elkaar zet. Maar eerlijk gezegd ben ik het ook al vaak vergeten ๐Ÿ™‚ Je bent dus niet alleen!
   Ik heb lange labels met 2 flapjes langs de zijkant, dus ik stik ze in de voering, zie je dus niet langs buiten. Ik twijfel er nog aan om er ook een ander model te laten maken die ik tussen de zijnaden kan stikken. Lijkt me handiger maar vrees dat mijn logo er net te lang voor is ๐Ÿ™‚
   Dus voor een kort logo zou ik voor het andere zijnaad model gaan. Lang logo mijn model ๐Ÿ™‚
   Meer tips heb ik helaas niet ๐Ÿ™‚

  1. OOohh merci voor het compliment ๐Ÿ™‚ Ik kijk zo naar andere blogs dus ik begrijp wat je bedoeld ๐Ÿ™‚
   Ik voel je blog en kan zeggen dat je zeker niet overkomt als een prutser hoor ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.