klaar voor zonnige tijden: de Donna

De wereld staat op zijn kop. We zitten met zijn allen binnen.

Ik zit binnen. Met 2 kinderen, een opleiding die stilstaat (maar waarvoor ik nog een hoop taken heb te maken), papa gaat wel vaak werken. Dus ik zoek het hier uit. Zoals iedereen. Ik ga het er verder niet over hebben, je leest het al overal. Dus ik hou het hier wat gezellig ๐Ÿ™‚

Ik merk al dat ik nood ga hebben aan wat ontspannende contacten. Niet in het echte leven maar de digitale wereld. Dus tijd om de blog terug wat leven in te blazen! Iedereen welkom dus om te reageren ๐Ÿ™‚

Ik heb nog een hoop te bloggen. Vorige zomer maakte ik een reeks zomerkleding. Geen tijd om te bloggen en toen was de zon weg. Maar nu ben ik er klaar voor! Ik wil opnieuw zon dus ik neem deze kleding al terug online boven.

Het patroon

Iedereen zal dit patroon ondertussen wel al kennen. De Donna blouse van La Maison Victor. Gemakkelijk in elkaar te zetten en een leuk resultaat.

Het materiaal

De stof en knoopjes heb ik al lang in mijn kast liggen. Geen idee meer waar ik alles kocht. Het is een dun, soepel stofje. Eentje dat naar alle kanten schoof en moeilijk te knippen was. Ik heb wat moeten vloeken maar uiteindelijk is het goed gekomen ๐Ÿ™‚

De Donna is al veel gedragen en ik ben er helemaal klaar voor om het meer te doen. Laat de zon maar komen! Laat de gezondheid terugkeren zodat iedereen met zonnebril en zomeroutfit kan genieten van wat ze graag doen!

Wat je ook kan interesseren:

3 reacties

  1. Ik heb de Donna ook gemaakt in een licht roze stof.Laat het zonnetje maar komen dat we weer buiten kunnen nadat het Corona virus verslagen is!Niet gemakkelijk allemaal,hรฉ!Ik moet/mag gaan werken want onze bewoners hebben elke dag eten nodig.

  2. Mooi! Die fluffy stofjes zijn moeilijk om te verwerken maar dragen daarna wel heerlijk hรฉ. Ik vatte ook het idee op om weer wat meer te bloggen, wat positief nieuws doet iedereen deugd in deze tijden.

  3. leuk om nog eens wat blogjes te kunnen lezen en ik volg je volledig, graag ook wat leuke zaken om online mee contact te houden, het leven is al zwaar genoeg de laatste weken, we mogen gerust van zomer dromen met mooie zelfgemaakte kledij, tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.