Klaar voor school: Bob rugzak

Vorig schooljaar, na de paasvakantie was mijn kleinste ventje klaar voor school. De wereld werkte helaas tegen. Hij ging slecht een paar weken korte dagjes naar school, in een aangepaste situatie. Ik moet het jullie niet uitleggen, iedereen zit erin.

Gelukkig zijn de vooruitzichten voor september goed. Het ziet ernaar uit dat mijn mini ventje zijn schoolcarriรจre kan starten en dat vraagt voor een leuke boekentas.

De piraat is Eli zijn lieveling, zijn kapiteit. Die moet overal mee naartoe. Ook in zijn boekentas dus. Hij is er helemaal klaar voor en staat te popelen om naar school te gaan!

Het patroon

Ik maakte voor Seppe al een Bob rugzak. Die gaat al lange tijd mee en kan nu ook nog gebruikt worden. Seppe is nochtans alles behalve een voorzichtig ventje :-). De rugzak zit gewoon heel stevig in elkaar!

De Bob rugzak is een patroon van Atelier Para Ti. Het is online of op papier te verkrijgen, dus voor iedereen beschikbaar ๐Ÿ™‚

Ik ben fan! Het zit goed in elkaar, hij is dus stevig en groot genoeg voor alle benodigdheden.

Belangrijke tip: bekijk regelmatig het voorzakje! Mijn kids steken het graag vol. Jaja Seppe stak er zelfs al eens 2 vieze, slijmerige slakken in…. Heel gezellig.

Het materiaal

De stoffen had ik nog in mijn kast liggen. De jeans kreeg ik van mijn grootmoeder, de voering kocht ik in een winkeltje dat helaas niet meer bestaat. Ik heb weer gebruikt wat in huis was, ik probeer hier steeds vaker voor te gaan. Want om eerlijk te zijn: ik heb veeeeeeel in huis ๐Ÿ™‚

De fournituren heb ik zoals gewoonlijk van Kbas. Tassenband, rits, versteviging: ik vind het gemakkelijk dat ze er alles tegelijk verkopen en in ontzettend veel opties. Het patroon is hier ook te koop trouwens dus je kan er echt alle benodigdheden vinden ๐Ÿ™‚

Nog enkele belangrijke weetjes:

De riempjes vooraan zorgen ervoor dat de boekentas zelfs bij het rennen aanblijft. Heel handig!

Eli wordt 3 jaar, maar is klein en fijn. De boekentas is groot, maar hij kan hem toch zonder probleem zelf dragen!

Zoals eerder vernoemd: zorg dat er geen slakken in de zakjes zitten! ๐Ÿ™‚

En voila, wij zijn er klaar voor! De school mag van mij al beginnen!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.