Jouw eigen labels discount code!

In mijn vorige blogbericht liet ik mijn persoonlijke labels zien. Aangekocht bij Dutch label Shop. 

Mijn review kunnen jullie hier lezen!

Omdat ik zo tevreden ben vind ik het super dat ik een kortingscode mag geven aan jullie.
Met de code “stoffenspulletjes15” ontvang je -15%!  Zeker de moeite! (De code is 30 dagen na dit bericht geldig!)

Vergeet ook niet de labels op stock te bekijken! De maatlabels zijn ongelofelijk handig!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

  1. Ik ben al een tijdje met het idee aan het spelen en nu heb ik toch al eens een kijkje genomen op de website. Die waslabels lijken me een fijne plaats om te beginnen. Mijn kinderen zouden dat al ten zeerste appreciëren om de voor- en achterkant te markeren. Hmm nog even twijfelen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.