Jongenskleding naaien: de Billies

Vorig blogberichtje kon je al lezen dat ik voor mijn jongens in serie naai. 1 patroontje, meerdere keren. Door de stof juist te kiezen heb je toch steeds een ander effect. (En je moet niet steeds een patroon overtekenen. )

Nu laat ik jullie de shirtjes zien, allemaal Billie’s van zonen 09. Ik ben er fan van. Zeker van de raglan mouw.

Tijdens onze jaarlijkse rustvakantie in de ardennen teken ik steeds de volgende maat over tijdens de middagdutjes van de kinderen ๐Ÿ™‚ Ik heb de volwassen versie ook van het patroon dus ik kan nog vele jaren doorgaan!

Dus geen uitleg meer, enkel schattige foto’s.

Telkens ik een klein restje over heb , probeer ik er nog mouwen uit te krijgen. Niets verspillen + ik heb al veel te veel ongebruikte restjes.

Dit zijn zeker niet de enige Billie’s die al vanonder mijn naaimachine kwamen. Er zijn er nog maar ik vergat vaak foto’s te nemen. Ondertussen zijn deze zelfs al allemaal te klein voor Seppe en worden ze al door broertje gedragen.

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.