Ik ruim op en geef weg

Baby nummer 2 is onderweg en dat vraagt opofferingen. Onze dressing is verhuist naar de slaapkamer, wat als grootste gevolg heeft dat onze boekenkast kleiner moet!

Na veel wikken en wegen gaan deze boeken weg. Niet omdat ze niet goed zijn, maar vooral omdat ze te weinig gebruikt worden! Ze zijn dus ongeveer in nieuwstaat ๐Ÿ™‚

Weggooien vind ik zonde dus ik geef ze weg.

 

Wat moet je doen om een boek te verkrijgen?

 1. Laat in een berichtje na welk boek je graag zou willen. Je mag er zeker meerdere opgeven. (Zie dat ik je gegevens kan terugvinden, anoniem reageren is dus niet zo slim)
 2. Bij meerdere kandidaten wordt er willekeurig eentje uitgekozen.
 3. volgende week donderdag zien jullie in een blogbericht wie de gelukkigen zijn!

Veel plezier ermee.

 

Wat je ook kan interesseren:

66 reacties

 1. Ja!! Wat leuk ! Ik heb vier jongens( dus geen rokjesboek voor mij๐Ÿ˜ฌ)en het laatste lege kamertje in het huis is bijna klaar en voor mij๐Ÿ™ŒMijn eigen werkkamer waar ik de hele dag ( dat zou mogelijk zijn als ik geen vier kinderen zou hebben dussss) kan naaien ๐Ÿ‘Hij moet nog ingericht worden dus ik kan heel goed de vintage boek of thuis je eigen styl gebruiken๐Ÿ™

 2. Oh wat leuk! En wat knap dat je boeken wegdoet! Maar wel voor een goede zaak ๐Ÿ™‚

  Ik wil eindelijk eens iets voor mezelf naaien ipv voor de baby, dus Rokjes zou heel welkom zijn.

  Groetjes,
  Renske

 3. Oh ik wil die rokjes wel of prachtig papier. Het boek rokjes motiveert me dan om terug te naaien..en je kan hem steeds lenen van me. Prachtig papier zo kan ik met papier van flow leuke dingen maken… x

 4. Oh super leuk dat je de boekjes weg geeft ๐Ÿ˜‰ ben zeer geรฏnteresseerd in het boekje met de Rokjes en ook Thuis in je eigen stijl.
  Alvast veel succes met het herinrichten van de kamer.

 5. Oh, leuk idee! Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het maken van rokjes, dus dat boekje zal hier zeker gebruikt worden!

 6. Hoe leuk dat je ze in een give-away stopt! Wel jammer dat ze weg moeten, maar de reden is wel goed๐Ÿ˜‰
  Als je mij uit de hoge hoed tovert, had ik graag “Prachtig papier”
  Groetjes
  Elke

 7. Te weinig plaats… I know the feeling!! ๐Ÿ˜Š Mijn schoonzusje echter staat volop in de startblokken om te beginnen naaien, dus een boek met veel uitleg zal zeker van pas komen. Met het boek ‘Rokjes’ zou je haar wel heel blij kunnen maken!

 8. Keileuk! Met 4 meisjes in huis zou het rokjesboek was van pas komen! Succes nog met je zwangerschap en geniet van die baby!

 9. Het boekje “Rokjes!” zou een geweldige aanvulling zijn voor mijn naaikamer! Ik maak er nu al veel zelf maar de inspiratie geraakt op…

 10. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap.
  Ja en dat er dan ruimte gemaakt is te begrijpen(hihi)
  Als ik een keuze zou mogen maken zou ik heel graag het boek van rokjes willen.
  Ik hoop dat alles goed verloopt en dat je een mooi kindje het levenslicht last zien,maar dat zal ik vast wel lezen op je blog. Groetjes diana

 11. Het boek “Thuis je eigen stijl” lijkt mij super interessant… Succes met het inrichten van de kamer.

 12. Allereerst een dikke proficiat met je zwangerschap ๐Ÿ˜˜
  Jammer dat je je boeken moet opofferen, maar wel prachtig van je dat je ze op deze manier wegschenkt!
  Ik ben zeer geรฏnteresseerd in het “rokjes” boek ๐Ÿ˜‰
  Als beginnende naaister lijkt me dit een zeer handig boek om te gebruiken.
  Succes alvast!

 13. ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—Ooh rokjes zou leuk zijn, mijn metekindje is een meisje en vermits wij zelf geen kindjes hebben kan dat supergoed van pas komen voor haar…. verwennen is leuk voor een metie eh โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ papier is ook een leuke kunnen we samen ook leuke dingen uit zoeken. Dank u wel moest ik winnen

 14. Ohhhh hoe tof!!! Dat er in deze tijd nog eens iets ‘zomaar’ kan omdat je er dan ook ‘zomaar’ iemand blij mee kan maken. Tof! Ik waag dus graag mijn kans ๐Ÿ™‚ Thuis je eigen stijl en Vintage stijl lijken mij wel wat ๐Ÿ™‚
  Superleuk initiatief en geniet van nummertje twee wanneer het zover is!

  Karen

 15. Wat een leuk idee!
  Gefeliciteerd met de baby.
  Ik heb wel interesse in het rokjes boekje, mijn dochter kan wel nieuwe gebruiken met het warme weer!
  Gr eva

 16. Hai. Modern vintage style lijkt helemaal te gek! Wat een leuk initiatief ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š. Succes en veel plezier met opruimen! Groetjes Daisy

 17. Proficiat met je babytje onderweg…
  Het boek rokjes is hier zeker welkom! Alvast veel succes met het opruimen en een fijne zwangerschap met als gevolg een wolk van een babytje gewenst.
  Liefs Bianca..

 18. Ik zou graag het boek rokjes winnen.
  Ik maak nu jurkjes van tshirts die ik zelf niet meer pas voor me dochter.
  Dus een boek over rokjes stap voor stap lijkt me erg leuk.
  S6 met kiezen
  Mvg Jacqueline

 19. Met het boek ‘rokjes’ zou ik mijn enige dochter regelmatig super blij kunnen maken! Proficiat, enn heel veel succes met jullie 2e kindje.

 20. Beste,

  We hebben 2 kleindochters 4 jaar en bijna 6 jaar. Dus het zou wel leuk zijn na de rimpelrokjes dat ik maakte, om eens een ander modelletje te maken. Verder wens ik je nog een fijne zwangerschap en een wolk van een baby.

 21. Aangezien ik al een rokjesboek heb, maar ook veel papier waar ik niet weet wat mee te doen, wil ik wel graag het boek over papier! ๐Ÿ™‚

 22. Modern vintage styl graag. Deze week komt onze Deens designsalon binnen die perfect bij de jaren ’70 piano past. Benieuwd hoe we de mix met eerder landelijk getinte meubelen naadloos kunnen laten overgaan.

 23. O wat leuk zeg! Ik zou graag kans willen maken op het boek Rokjes, lijkt me super leuk en heel leerzaam om allerlei verschillende patronen onder de knie te krijgen!

 24. Het voek rokjes zou een fantastisch cadeau zijn (ben volgende week jarig).
  Ik mask eigenlijk alleen maar jurken en rokjes, daar voel ik me het beste in.
  Toffe actie!

 25. Wouw! Wat heerlijk dat jij opruimt ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
  Ik ga voor rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes-rokjes๐Ÿค—๐Ÿ€

 26. Wat leuk ! Ik heb pas een naaimachine gekregen en maak nu strikjes voor Mn nichtje, dat is hoe ver ik kom ๐Ÿ˜‰ ik zou erg graag het boek over rokjes willen, om me wat op weg te helpen ! Veel succes met het opruimen !

 27. Wat een leuk initiatief! Ik ben een beginner en maak graag kleertjes voor mijn kinderen. Het boek rokjes zou leuk zijn! Groetjes!

 28. Waw! Wat een top initiatief! #Nooitietsweggooien #Genietenvandelen #Boekgaatrond —- — hier een (‘Lยฐ) voor home-made-rokjes aan het ontwikkelen :)) – alle tips (en literatuur) handig om prachtwerkjes af te leveren en nog meer mensen aan te zetten !

 29. Top idee om op te ruimen! Rokjes interesseert mij wel๐Ÿ˜‰. Ofwel papier.
  Proficiat met de zwangerschapโ˜˜๏ธ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.