I am a Work in Progress

Ik weet niet of jullie het gemerkt hebben maar het is hier de laatste maanden een pak stiller. Zeer weinig vrije/me tijd en dat spendeer ik aan eventjes naaien, even rusten of sporten. Dus van bloggen komt er weinig in huis. Maar nu heb ik verlof dus ik doe even een inhaalmanoeuvre.

Even heel kort waar ik zoal mee bezig was, zodat jullie een beetje kunnen volgen.

De vorm en sport

Sinds kleine Eli zijn er nog steeds te veel kilo’s blijven kleven. Door de drukte en onrust in mijn hoofd is me nog steeds niet gelukt dit in orde te krijgen. Al heb ik er wel al een hoop tijd in gestoken helaas. en de mini wordt al bijna 2 jaar. Maar als je de kleine mini-me ziet rondlopen, hij is het helemaal waard ๐Ÿ™‚

Maar het dieet is opnieuw begonnen en ik ben op zoek naar een goede sport. Ik vind het vrij moeilijk dus iemand tips???

Er zijn wel enkele moeilijke elementen:

  • Mijn man werkt in shiften dus ik kan niet iedere avond weg. Een vast sportmoment zit er dus niet in.
  • Ik heb na de zwangerschappen doortrapte voeten gekregen. Door te lopen krijg ik ontstoken, pijnlijke voeten helaas.

Een eigen stijl

Stoppen met roken, bijkomen, zwanger zijn, enorm vermageren, terug zwanger en willen dat ik vermager.

Dit is in heel kort de reden waarom ik al een 5tal jaar niet echt mooie kleren heb gekocht en gemaakt. Mijn stijl is wat kwijt dus ik ging aan de slag. Dankzij het boek Curated closeth en wat opzoekwerk ben ik aan het ontdekken wat ik wil. Dit is de stijl die ik opwil.

Ik wil zoveel mogelijk zelf maken dus iemand die me patroontjes kan aanraden? ๐Ÿ™‚

Mijn job en studies

Na de geboorte van Eli wist ik dat ik niet meer terug wou naar de sociale sector. Ik heb daar steeds super collega’s gehad maar de job werd me steeds vaker te zwaar. Ik wou vooral zonder schuldgevoel voorrang kunnen geven aan mijn gezin.

Dus ik probeerde even een in een winkel te staan maar dat bleek mijn ding niet. Veel vragen in het hoofd dus: solliciteren maar voor wat…

Vervolgens mocht ik enkele maanden zorgjuf zijn in een lagere school en daar voelde ik me super. Vandaar het opnieuw studeren! Ik kan nu werken in het onderwijs maar niet vast benoemd worden, dus dat is wel rot. Dus we gaan proberen mijn diploma onderwijs bij te halen.

Ik deed al รฉรฉn semester en behaalde goede punten al was het echt wel zwaar in combinatie met werk, huishouden en de kids.

Mijn boek van Wereldoriรซntatie.
Dit was mijn taak die ik heel even onbewaakt achterliet.

Het is dus een drukke periode en ik weet nog niet goed hoe ik het de volgende maanden ga aanpakken. Maar ik voel dat ik op de goede weg zit. ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.