Het oliverbroekje: getest en goedgekeurd :-)

Ik was al even aan het denken om joggingsbroekjes te maken voor de mini.

Ik maakte steeds de Emma&Mona legging maar nu hij wat groter is, wil ik het wat stoerder. Net wanneer ik dacht een eigen patroontje te tekenen, kwamen Minniemie en Emma&Mona samen met het ideale patroontje: het stoere Oliver broekje.

Heel wat linken in een paar zinnen maar allemaal zeker de moeite om eens te bekijken! Superleuk wanneer andere blogsters met leuks afkomen!

Getest in tweevoud en zeker goedgekeurd. Wat vinden jullie ervan?

oliver-6

oliver-2

Het patroon


Zoals al vernoemt: het is een het Oliverbroekje.ย  Super gemakkelijk, zelfs voor beginners. Zit snel in elkaar en tof resultaat!

oliver-4

oliver-1

 

De stoffen


De vosjes stof is een leuke tricot, die ik kocht bij LittleVixen. Grote fan van het stofje! De grijze stof is een zomersweater, die ik kocht bij stoffen Moens.

Voor de boordjes is het even de tekst bij de maten lezen! De afmetingen gaan echt uit van zeer rekkende stof. Bij de gewone tricot heb ik een 2tal cm breder genomen. De zomersweater rekte zeer weinig, ik heb daarom boordstof genomen. Voor boordstof zijn de maten ideaal!

oliver-3

oliver-5

 

Ik vind het geslaagd. Hier komen er nog meer van! Merci voor het patroontje!

Wat je ook kan interesseren:

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.