Goed zittende, elegantie

De watson bra, ik maakte hem al eerder. Hij zit super en heeft veel mogelijkheden. Dus ik toon jullie hier niets nieuw maar dankzij het materiaal toch iets geheel anders.

Ik ging deze keer voor elegantie. De watson bra is oorspronkelijk ook een bikini model dus is vaak wat sportiever. Maar door mijn keuze voor kant maak ik er iets compleet anders van.

Het materiaal kiezen vind ik bij lingerie niet gemakkelijk maar wel leuk. Je hebt een hoop verschillende zaken nodig. En iets kleins kan een heel leuk verschil geven. Ik ging voor een zachte witte kant. In combinatie met zwarte afwerking. Dit geeft een leuk contrast en ik heb het liefst donkere bandjes (aangezien ik zelden witte kleding draag). Het strikje en de kantboord onderaan geven het een romantische toets.

Mijn materiaal bestelde ik bij Lijfgoed in Nederland. Ik blijf het in Belgiรซ missen. Momenteel bestel ik mijn materiaal, maar dit is zeer moeilijk te combineren via foto’s. Eens echt zien en voelen zou zo veel leuker zijn. Lijfgoed is een zeer leuke winkel met toffe workshops, dus zoiets had ik zeer graag dichter in de buurt!

Een leuk model en eigenlijk niet zo moeilijk om te maken. Zeker allen eens proberen dus ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.