Fibre Mood lancering!

Jullie hebben het zeker al gezien: een nieuw naaimagazine. Eentje met moderne, leuke patronen. Voor iedereen in het gezin. Fibre Mood

Ik ben fan. Zelf het breiwerk spreekt me aan!

Ik kreeg vorige week al een blik op de patronen en mocht eentje kiezen om al in preview te maken. Zeer moeilijke keuze! Uiteindelijk koos ik voor de Toni, een leuke jurk die ik nu wel kan gebruiken. Maar er staan nog meerdere projecten op de to sew lijst!

Het patroon


De Toni is een leuke, oversized, rechte jurk. Te maken in een rekbare stof: geen ritsen of knopen dus ๐Ÿ™‚

Ze zat super snel in elkaar en toch een leuk resultaat. De streep op de zijkant maakt het helemaal af.

In de testgroep werd al snel duidelijk dat de maten enorm groot vallen. Natuurlijk pas nadat ik mijn stof al geknipt had ๐Ÿ™‚ Dus ik zou aanraden om een maatje kleiner te maken dan wat hun tabel voorschrijft.

De jurk is nu echt oversized waardoor ik het als een trui ben gaan zien. Zonder broek onder had ik precies een pyama aan ๐Ÿ™‚ Maar als trui vind ik het dus super. De hals valt groot dus ik ben van plan om er een mooie, kanten beha accent onder te maken. Een beetje elegantie onder de sportievere trui.

Het materiaal


De stof had ik al een tijdje in de kast liggen, het lag te wachten op dit patroon :-). Het is een zachte zomersweater, grijs met een spikkeltje. Gekocht bij Guys naaicentrum.ย 

Het lint kocht ik in Carrefour :-). Tijdsgebrek en niets in huis deed me tijdens de boodschappen daar eens checken en ik had gelukt. Ze hebben daar zwart katoenen lint. Hopelijk komt hetย  er deftig uit na de eerste keer wassen.

Super tevreden dus met mijn nieuwe trui/jurk. Maar het boekje maakt me nog gelukkiger. Altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen. Ik kijk al uit naar hun volgende exemplaar!

 

Benieuwd naar nog meer creaties uit Fibre Mood? Of zin om je eigen creaties te tonen? Check de link party!ย 

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

  1. Dat streepje geeft idd een erg leuk accent, maar ik denk ook dat een maat kleiner nog veel mooier zal vallen. De Toni staat in elk geval ook op mijn to do lijstje ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.