Fibre Mood: de Frikka sweater

Het is weer zover. De nieuwe editie van Fibre Mood ligt vandaag in de winkel. Ik ben al langer fan maar deze editie vind ik echt geweldig! Ik wil bijna alles maken (de meisjes dingen zijn ook mooi, maar heb ik natuurlijk niet nodig met 2 jongens in huis ๐Ÿ™‚ )

Ik mocht weer op voorhand een patroontje kiezen. Aangezien de tijd beperkt was koos ik voor een snel projectje. Een super gezellige mama trui. comfortabel, zacht en toch nog tof.

Het patroon

Ik ben nog steeds een beetje op zoek naar mijn maat in het magazine. Vele kleren zijn een nogal los model en soms is iets te groot. Maar bij deze valt de maat perfect.

Ik maakte mijn gewone winkelmaat en ze zit goed. Het is een leuke, sportieve trui. Met enkele leuke accenten. De details maken de trui echt leuk.

Ik weet dat het niet de meest flatterende, elegante trui is maar ik hou er toch echt van. Deze outfit is echt mijn ding.

Het materiaal

De stof is een dikkere sweater. Het warme groen is momenteel mijn favoriete kleur. Ik kocht de stof in Mdeco te Kruibeke.

In plaats van zelf een lint te maken koos ik voor een tof koord. Ik kocht het bij Kbas. Ik werkte het af met hun leuke koordstoppers. Kbas is er dus niet enkel voor tassen ๐Ÿ™‚

Voila! En nu op zoek naar tijd voor de andere modellen uit het boek. Die jas is zo schitterend!!!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.