Een romantische Hanna Bralette

Een paar berichten geleden liet ik jullie mijn eerste Hanna bralette zien. Een sportiever, knalrood stofje. Ik draag hem graag, een perfecte pasvorm dus er moest een tweede aankomen.

Ik ging voor een elegante versie deze keer. Eentje met een zachte, rekbare kant. Ik vind het schitterend dat dit materiaal het een volledig andere look geeft.

Het patroon

Ik koos opnieuw de Hanna Bralette. Het patroon zit goed in elkaar. Ik heb gewoon mezelf opgemeten en de tabellen gevolgd. En hij past perfect ๐Ÿ™‚ Daar hou ik dus van ๐Ÿ™‚

Het materiaal

Ik ging voor een rekbare kant die ik al lang in huis heb. Het was een smalle strook van 1 meter, ik kwam net toe, een passende slip is er dus niet kunnen komen.

Voor de voering gebruikte ik donkerblauwe lycra. Doordat deze cup kleiner valt, zie je de kant mooi doorschijnen, dat geeft een heel mooi effect.

Verder gebruikte ik nog blauwe picot, behabandjes, ringetjes en een sluiting. Het meeste van mijn materiaal kocht ik een langere tijd geleden bij Lijfgoed. Een leuke winkel in Nederland, ik kocht online en deed een grote bestelling om de verzendkosten te verminderen, ik heb dus nog wel wat liggen ๐Ÿ™‚

Ik ben even stil geweest op vlak van bloggen, ik had examens en mijn eerste echte stageweek (waarbij ik dus zelf moest lesgeven). Allemaal heel vermoeiend en veel computerwerk waardoor er niet zoveel zin meer was in de blog. Maar ondertussen is de zin en energie helemaal aan het terugkomen ๐Ÿ™‚ Dus er komt hopelijk terug wat leven in de blog!

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.