Een Owen-sportbroek voor de man

Het is weer zover. Versie 4 van fibre mood is uit! En ik ben weer fan! Weer verschillende modelletjes die ik wil maken. Enkel nog ergens wat tijd vinden. ๐Ÿ™‚ Ik maakte wel al iets voor de man. De Owen broek uit dit boekje vond ik onmiddellijk een topper!

Mijn ventje was blij dat hij nog eens iets kreeg. De broek zit hem goed en het stofje is enorm zacht. Hij is dus tevreden.

Het patroon

Ik maakte de XS voor mijn sportief ventje en het zit hem perfect. Qua maat heb ik niets moeten veranderen. Ik wou hem verassen dus heb een beetje moeten gokken qua maat. Ik heb รฉรฉn van zijn broeken nagemeten, gecontroleerd met de matentabel onmiddellijk goed, al een geluk!

Het patroon zit vol met leuke details, die niet al te moeilijk zijn en de broek heel leuk maken. Een vast pand bovenaan, leuke achterzakken, het lintje vooraan,… Het maakt de broek echt volledig af. De handleiding loodst je er zo doorheen.

Het materiaal

Ik koos een stof die ik al lang in mijn kast heb liggen. Een hele zachte tricot die ik ooit in de Stoffenkamer kocht. Ik vond de stof te goed en zacht om er zomaar iets mee te maken. Ze bleef dus even liggen, maar nu zo gelukkig met het resultaat!

Mijn ventje is tevreden dus ik zeker ook ๐Ÿ™‚
Hij maakte al een volgende bestelling dus ik kan aan het werk.

Wat je ook kan interesseren:

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.