Een lederen handtas

Speciale tijden, ik moet het jullie niet uitleggen. Overal in de wereld maken we hetzelfde mee. Mijn grootste probleem: het lijkt alsof alles waar ik energie uit haal afgenomen is en wat heel vermoeiend is, is verdubbeld.

Naar school gaan, stage doen, vrienden bezoeken, een uitstapje maken, familie,… Mag allemaal niet meer. Maar continu thuis zijn met mijn kinderen, veel huishouden en dat gecombineerd met lessen volgen, taken maken en me voorbereiden op thuisexamens dat is er wel.

Enkel naaien en creatieve bezigheden kan ik altijd blijven doen. Even het huishouden laten liggen en de kids voor de tv zetten! Ik koos ervoor om eens iets uit te proberen wat ik al heel lang wou: de eerste stap in leerbewerking.

Geef toe: een prachtige handtas hรฉ!

Ik kocht een DIY pakket bij lederworkshop. Alles om deze tas te maken met duidelijke uitleg.

Je start met het overnemen van het patronen. Dan leer snijden en randjes verven. Dit gedeelte maakte me volledig zen. Ik werkte met veel zorg en precisie. Met leer kan je u namelijk geen fouten veroorloven. Alles liep vlot.

En dan kan het harde werk beginnen gaatjes kloppen, vouwen, draaischroefen door gaatjes duwen (ging echt niet zo vlot), riemen door gaten trekken,… Ik heb serieus wat kracht moeten uitvoeren ๐Ÿ™‚ Maar opnieuw allemaal goed uitgelegd en alles is goed verlopen.

Een leuke activiteit, helemaal ontspannen en even alles vergeten. Met als resultaat deze prachtige tas.

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

  1. echt suuupermooi! Ik ken het gevoel, alles waar ik zoveel energie uit haal is verboden, gelukkig mogen we nog dingen creรซren om onze zinnen wat te verzetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.