Een herfstoutfit

Deze outfit maakte ik eigenlijk al een tijd geleden. Maar het bloggen kwam er niet van. Dan kwam de zomer en ging de outfit ver de kast in. Tot nu, de dagen worden kouder dus โ€ฆ Hier is hij ๐Ÿ™‚

De patronen

Jullie zien hier de Lodi sweater(See you at six) in combinatie met de geniale Bertha broek (FibreMood).

De Bertha broek maakte ik al eerder in een grijze wol. Maar deze keer ging in voor het klassieke zwart. Hij paste perfect maar ondertussen ben ik enkele kg’s verloren en is hij een tikkeltje te groot. Hoera voor het gewichtsverlies, helaas voor het herstelwerk ๐Ÿ™‚ Maar hij zit nog altijd zeer gemakkelijk, top patroon!

De trui is de Lodi van seeyouatsix. Een top patroontje als je het juist doet ๐Ÿ™‚
Het patroon wordt volledig op maat gemaakt. Ik had niemand in de buurt en nam even heel snel mijn eigen maten (en het zijn er een hoop) en dat liep verkeerd. Ik weet niet wat ik juist verkeerd deed maar de rug is veel te breed!

Hierdoor is er te veel stof gefronst in mijn nek, ik heb het ondertussen al aangepast door in de middenrug een plooi te maken. Minder gefrons! Veel mooier. Ik moet nog steeds mijn patroon een keertje opnieuw berekenen. Dat komt er nog aan!

De stoffen

Het ging zo: 1 dag voor kerst wist ik niet wat aandoen, ik reed naar Kruibeke (Mdeco) en kocht daar deze prachtige zwarte, soepele broekenstof en een heel mooie Lotte Martens.

En voila: een dagje patronen tekenen en naaien en de dag daarna had ik een outfit ๐Ÿ™‚

Ik was enorm tevreden om eindelijk een kledingstoffenwinkel in de buurt te hebben. Maar helaas las ik ergens dat ze er al mee stoppen. Ik ben er niet zeker van maar,… Allen erheen! (Om de winkel te steunen of om korting te verkrijgen, in ieder geval zal je thuiskomen met mooie stoffen!)

Ik heb dus nog wat werk te doen maar ben alvast heel tevreden met mijn outfit!

Zoals je ziet ben ik nog steeds geen fotomodel ๐Ÿ™‚ Verschrikkelijk vind ik het. Mijn ventje heeft ook niet zoveel plezier in het trekken van mijn kleding ๐Ÿ™‚

Wat je ook kan interesseren:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.