Een handige boatneck shirt

Instagram, I love it.

Tegenwoordig ben ik daar veel actiever dan hier. Het vraagt zoveel minder werk om iets te posten en je kan het zowat tussen de soep en de patatjes.

Daarnaast staan het vol leuke foto’s van anderen en heb je de kans snel te reageren.

Dankzij instagram mocht ik eindelijk nog eens een patroontje testen ๐Ÿ™‚ en nog een heel leuk ook.

(Ik zie vaak blogsters de ene patroon of stoffentest na de andere postten maar geen idee hoe dit allemaal in zijn werk gaat ๐Ÿ™‚ Ik lijk die dingen steeds te missen ๐Ÿ™‚ )ย 

Ik zag deze keer op internet een enorm leuk shirtje verschijnen, stond daar vlak onder toevallig een vraag voor testers, onmiddellijk reageren en voila ๐Ÿ™‚ Ik heb het gemaakt, getest en zeker en vast goedgekeurd!

Het patroon


Het patroontje is van Dressme. Ik volg haar al een tijdje op instagram. Hele leuke meisjes kleedjes (iets minder voor mij dus) maar ook af en toe heel leuke dames patroontjes.

Dit topje is er eentje van: het is een leuk basis stuk maar met en leuk detail in de hals. Eens iets anders! Je kan het topje ook zeer origineel maken door met kleuren te spelen (zie maar op haar instagram!).

Ik had dringend nood aan een basis stuk dus ik ging toch voor effen.

Getest en goedgekeurd!

De stof


Ik ging voor een effen tricotje dat ik kocht bij Modecoupon. Het lag bij het uitverkoopstuk dus was slechts 2โ‚ฌ per meter. Een ideaal stofje om te testen dus ๐Ÿ™‚

 

Het is dus even wat stiller op de blog momenteel, (al ben ik van plan om terug in actie te schieten!). Mijn instagram is een pak actiever. Mijn naaisels en foto’s achter de schermen.

Wat je ook kan interesseren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.