Een foute kersttrui en een zeefdruk workshop

Ik ben al lang grote fan van Bobbinhood en MyBlou , dus toen ik hoorde dat deze dames samen een workshop gaven was ik dolenthousiast.ย Ik heb me onmiddellijk ingeschreven en heb er geen seconde spijt van gehad!

Zij leerden me zeefdrukken! Super leuk om te doen, niet moeilijk, zonder al te veel materiaal en ontzettend leuk resultaat! Het eerste oefenen resulteerde in een fantastische, zelf gedrukte, foute kersttrui voor mijn kleine kapoen!

img_5769

De workshop


Ik had me ingeschreven op de site van BobbinHood. Hou haar site zeker in de gaten: al het materiaal om zelf te leren zeefdrukken is hier te koop! En wie weet komt er binnenkort nog wel een workshop!

Het was supergezellig en (toevallig of niet) alle deelnemers bleken ook nog eens super grote, toffe, getalenteerde bloggers/instagrammers te zijn! Dus die leerde ik ineens ook allemaal kennen.

Heel de workshop vond dan nog eens plaats in een toffe pop up te Berchem en was aangekleed met lekkere thee, cava, koekjes en taart! Geslaagd!

Hier enkele sfeerbeelden.

20161210_133455

20161211_104437

20161210_163834

 

De trui


In het begin werd er gezeefdrukt op een stukje baalkatoen maar al snel mochten we werken op een eigen lapje stof. Ik had een lapje lichtgrijze sweater meegebracht. Kerstboompjes erop en voila! Een leuk stofje om mee aan de slag te gaan.

Ik maakte een patroontje dat ik al eerder maakte, alle info vind je hier.

En bij deze loopt mijn ventje rond in zijn eigenste, zeer unieke, foute kersttrui. (En ik had ineens foto’s voor het kerstkaartje) ๐Ÿ™‚

img_5772

 

Bij deze: prettige feesten allemaal! Liefs van Anske, Ken en Seppe

Wat je ook kan interesseren:

5 reacties

  1. Amai, dat zag er echt de moeite uit, die workshop.
    We gaan het wat in het oog moeten houden. Zou ik ook eens graag willen doen!
    Leuke kerstsweater. Ik heb er al foutere gezien! ๐Ÿ˜‰
    Zus 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.